iPhone 8 – Modulul de Incarcare Wireless – FOTO

iPhone 8 va avea integrat un sistem de incarcare wireless, stim asta de foarte mult timp si implementarea este sigura, mai ales ca terminalul va avea si o carcasa din sticla. Compania Apple vrea in sfarsit sa faca “pasul cel mare” si sa ne ofere in iPhone 8 o functie care este disponibila in alte smartphone-uri Android de cativa ani buni, iar astazi avem ocazia de a vedea pentru prima oara si modulul care va facilita incarcarea wireless.

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless prin inductie, adica va trebui plasat pe un pad de incarcare, pe care Apple il va vinde separat, pentru a i se incarca bateria. Solutia aleasa de catre cei de la Apple pentru iPhone 8 este una foarte similara cu cea aleasa de catre restul producatorilor de terminale Android, deci nu vom avea incarcare wireless la distanta, asa cum spera toata lumea ca va oferi Apple.

iPhone 8 va avea un modul de incarcare wireless care va fi capabil sa-i ofere pana la 10W la 2A bateriei, deci teoretic vorbim despre o incarcare rapida posibila fara fir. Foart emulte zvonuri au spus ca iPhone 8 se va incarca wireless mai rapid decat iPhone 7 prin cablu, iar ceea ce vedem in imaginea de mai jos pare sa confirme acest lucru, desigur daca aceasta componenta va ajunge intr-adevar in produsul Apple.

iPhone 8 modul incarcare wireless

iPhone 8 – modulul pentru Incarcare Wireless

iPhone 8 nu a avut pana astazi imagini cu aceasta componenta care ar trebui sa faciliteze incarcarea wireless, asa ca putem vorbi despre o premiera in ceea ce priveste functionalitatea. Apple colaboreaza cu noi parteneri pentru a oferi sistemul de incarcare wireless in iPhone 8, insa o face integrand in acelasi timp si compatibilitate cu standardul Qi folosit de catre atat de multi producatori Android.

iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless foarte simplu, la fel ca restul producatorilor Android, insa deocamdata nu se stie si cat urmeaza sa coste pad-ul pentru incarcare. Apple va cere, probabil, in jur de 100 de dolaru, sau euro, pentru acest produs, iar cei care vor plati minim 1000 de dolari, sau euro, pentru iPhone 8 vor avea cu siguranta bani si pentru un pad de incarcare separat, cand va fi lansat.

iPhone 8 are anumite probleme cu sistemul de incarcare wireless, conform unor zvonuri recente, asa ca functionalitatea ar putea fi activata abia incepand cu iOS 11.1, prin noiembrie. Pad-ul de incarcare creat special pentru a incarca wireless iPhone 8 va fi pus in vanzare de catre compania Apple, probabil, tot atunci, asa ca va mai fi ceva timp de asteptat pana cand toata lumea se va bucura de functie.

iPhone 8 modul incarcare wireless 1