WhatsApp si YouTube Lucreaza la o noua Functie

WhatsApp si YouTube lucreaza impreuna la dezvoltarea unei noi functii pentru aplicatia dedicata iPhone, aceasta urmand a fi disponibila in curand.

WhatsApp si YouTube colaboreaza in momentul de fata pentru ca aplicatia pentru iPhone si Android sa ne ofere o noua functie foarte interesanta in viitorul nu foarte indepartat. Mai exact, vorbim despre o functie despre care v-am mai vorbit deja pentru aplicatia WhatsApp, aceasta urmand a permite redarea de clipuri video in fereastra de conversatii unde ele sunt introduse, ideea in sine fiind una excelenta.

WhatsApp pare sa aiba nevoie de ajutorul celor de la YouTube pentru a oferi aceasta functie, desi ea nu va fi disponibila si in afara aplicatiilor, ci doar in interiorul lor. Compania YouTube are deja o functie similara integrata in propria aplicatie pentru iPhone si iPad, insa WhatsApp vrea sa ne ofere aceeasi experienta in propria aplicatie si lumea s-a aratat foarte interesanta pentru disponibilitatea sa in interiorul conversatiilor.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentata functia care urmeaza sa permita vizualizarea clipurilor video YouTube intr-o fereastra peste conversatiile pe care le avem. Clipurile video YouTube vor fi vizibile intr-un format mic, sau pe intregul ecran, alegerea fiind a noastra in functie de modul de utilizare al aplicatiei WhatsApp, dar o asemenea functionalitate nu mai este oferita de vreo alta aplicatie similara de mesagerie.

WhatsApp si YouTube lucreaza la o noua functie

WhatsApp va implementa aceasta functie pentru utilizatori cu doar putin timp inainte ca reclamele sa invadeze aplicatia folosita de 1.3 miliarde de persoane. V-am spus deja ca o echipa de angajati lucreaza deja la implementarea de reclame in WhatsApp, cei de la Facebook dorind sa profite cat mai mult de numarul foarte mare de utilizatori ai aplicatiei si sa scoata cat se poate de multi bani de pe urma sa in viitor.

WhatsApp a ramas in momentul de fata singura aplicatie Facebook care nu are reclame implementate pentru utilizatori, insa probabil si asta se va schimba in viitorul nu foarte indepartat. WhatsApp va implementa cu siguranta si alte functii noi pentru a mai linisti utilizatorii care vor incepe sa se planga din cauza schimbarilor nedorite, asa ca probabil vom avea si destule functii utile in viitor.

WhatsApp ramane in momentul de fata cea mai folosita aplicatie de mesagerie text de pe planeta, cu 100 de miliarde de poze si clipuri video partajate zilnic de catre utilizatori. Nu exista deocamdata un concurent nici macar in Facebook Messenger pentru WhatsApp, dar aplicatia celor de la Facebook este intr-o continua crestere, asa ca ordinea mondiala a popularitatii aplicatiilor de mesagerie se va schimba.