iPhone 8 – o noua Clona prezentata in Detaliu

iPhone 8 este clonat in fel si chip de catre chinezi, acestia creand diverse smartphone-uri care au un design foarte similar cu cel al noului smarphone Apple, desi functiile cam lipsesc. In clipul video de mai jos puteti vedea cum arata aceasta clona a iPhone 8, ea semanand foarte bine cu cele pe care le-am vazut deja in alte clipuri video publicate cu doar cateva saptamani de zile in urma de catre alti youtuberi.

iPhone 8 va avea o carcasa care seamana foarte bine pe cea pe care o vedem in clipul video de mai jos, inclusiv in ceea ce priveste camera duala verticala, desi clona are doar gauri in loc de componente. In ceea ce priveste ecranul iPhone 8, acesta va avea un design diferit, fara acele margini pe care le vedeti in clipul video, iar iOS-ul va avea o interfata diferita, special gandita pentru a fi folosita cu un buton Home virtual.

iPhone 8 va avea deasemenea un decupaj in partea superioara a carcasei in care vom regasi o camera frontala 3D, un senzor pentru lumina ambientala, un senzor cu laser si unul cu infrarosu, toate inghesuite intr-un spatiu foarte mic. iPhone 8 va semana destul de bine cu aceste clone din multe pucnte de vedere, insa design-ul panoului frontal va fi diferit din alte puncte de vedere.