Domino Drop este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Domino Drop este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Appe pentru a fi oferita fara cost in urmatoarele 7 zile. In clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul Domino Drop pentru noi, el parand sa fie o versiune ceva mai evoluata a celebrului joc Tetris care ne-a tinut ocupati atat de multe ore inainte sa apara jocurile complexe pentru telefoanele mobile.

In Domino Drop rolul nostru va fi de a ghida diverse piese de domino pentru a le combina unele cu altele si a le distruge, evitand in acest fel umplerea spatiului gol din fiecare nivel al jocului. Practic, Domino Drop este un joc foarte simplu si usor de inteles de catre oricine, el fiind perfect chiar si pentru copiii care au varste destul de mici.

“Domino Drop is a delightful new puzzle game with dominos and gravity! Learn how to play it in a minute, master it day by day. Your mind will be challenged. Your soul will be calmed.”

Domino Drop are disponibile 3 tipuri unice de jocuri si 12 melodii pentru a crea un fundal sonor de exceptie, asa ca vorbim despre un titlu care ar putea sa va tina ocupati cateva ore bune zilnic.

  • 3 unique game modes
  • 12 pleasant music tracks
  • Global Leaderboards
  • No Ads, No In-App Purchases

Domino Drop este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store urmand acest link.