WhatsApp Extinde Utilitatea unei Functii Noi

WhatsApp extinde utilitatea functiei pentru partajarea locatiei, aceasta urmand a fi disponibila inclusiv in cadrul grupurilor de conversatii.

WhatsApp dezvolta de ceva vreme o extindere a unei functii care pare sa fie foarte apreciata de catre utilizatorii care se folosesc zilnic de aplicatie pentru a purta conversatii cu diversi prieteni. WhatsApp a implementat functia in cursul acestui an si ea pare sa fie folosita destul de des de catre oameni, iar in momentul de fata este in dezvoltare o extindere a utilitatii sale pentru a o convinge mai multa lume sa o foloseasca.

WhatsApp a implementat o functie foarte utila care permite partajarea locatiei utilizatorilor intre ei pentru perioade scurte de timp, oricand doresc sa faca asta. Functia este foarte utila pentru ca el permite utilizatorilor WhatsApp sa se gaseasca usor atunci cand doresc sa se intalneasca si foarte multa lume a laudat functia, cei de la Facebook oferind-o pana la un moment dat inclusiv in aplicatia proprie pentru iPhone si iPad.

WhatsApp lucreaza acum la extinderea utilitatii acestei functii, astfel ca ea urmeaza sa poata fi utilizata inclusiv in interiorul grupurilor de informatii. Mai exact, oricare dintre utilizatorii WhatsApp care sunt activi in grupuri de conversatii vor putea partaja locatia in care se afla cu oricare dintre utilizatorii respectivului grup, doar acestia putand vedea locatia partajata, deci cei din afara grupului nu o vor putea vedea.

WhatsApp extinde utilitatea unei functii noi

WhatsApp implementeaza functia pentru grupuri in exact acelasi mod in care ea este oferita si pentru conversatiile standard, deci nu va trebui sa facem ceva in plus. Diferenta este ca in cadrul grupurilor WhatsApp va permite partajarea locatiei pentru maxim 8 ore, dar e posibil ca aceasta perioada sa fie modificata in functie de ceea ce va dori sa ofere compania in final pentru utilizatorii sai.

WhatsApp permite partajarea locatiei catre prietenii nostri folosind butonul + care este vizibil in stanga tastaturii virtuale din iPhone si Android. De acolo puteti alege locatia pe care doriti sa o partajati prin WhatsApp si persoanele care au posibilitatea de a o vedea atat timp cat doriti voi, partajarea putand fi oprita de catre noi in orice moment, asa ca avem control total asupra modului in care ceilalti ne localizeaza.

WhatsApp a anuntat in cursul zilei de ieri ca 1.3 miliarde de persoane ii folosesc platforma de mesagerie in fiecare luna, 1 miliard dintre ele accesand-o zilnic. WhatsApp este in momentul de fata cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, aceasta avand mai multi utilizatori chiar si decat Facebook Messenger, dar probabil lucrurile se vor schimba in urmatorul an.

WhatsApp Utilitatea Functie locatie