iPhone 8 – Manualul de Utilizator arata Design-ul

iPhone 8 are viitorul design prezentat de un presupus manual de utilizator ce a fost preluat din fabrica unui partener care lucreaza pentru Apple.

iPhone 8 are astazi un presupus manual de utilizator prezentat de catre o persoana care ar putea avea informatii cu privire la ceea ce intentioneaza sa faca Apple. iPhone 8 este in proces de productie pentru a se vedea daca exista posibilitatea ca partenerii Apple sa poata produce suficient de multe unitati fara probleme pentru lansarea oficiala, asa ca specificatiile finale ar trebui sa fie finalizate deja.

iPhone 8 este prezentat in acest presupus manual de utilizator ca avand exact acelasi design pe care il stim din atat de multe schite aparute pana acum pe internet. Vorbim despre un iPhone 8 al caru ecran acopera intregul panoul frontal al carcasei, cei de la Apple lasand totusi margini de aproximativ 4mm intre ecran si marginea carcasei pentru a se evita atingerile accidentale in timpul folosirii obisnuite a dispozitivelor.

iPhone 8 are deasemenea prezentat de catre acest manual de utilizator acel decupaj vizibil in partea superioara a ecranului, dar numai camera frontala este vizibila in el. Diverse zvonuri ne-au spus ca iPhone 8 urmeaza sa aiba inclusiv senzori cu infrarosu sau cu laser, compania Apple putand integra si un iris scanner, seprat de camera 3D pentru a oferi securitate biometrica imbunatatita pentru clientii sai.

iPhone 8 – manualul de utilizator arata design-ul

iPhone 8 are deasemenea prezentat in acest presupus manual de utilizator si un buton Power care are o dimensiune mult mai mare fata de cel standard din actualele terminale. Stim deja din variate zvonuri ca Apple ar putea integra acolo un cititor de amprente pentru sistemul Touch ID din iPhone 8, insa nu exista informatii 100% sigure care sa sustina toate aceste zvonuri de pana acum.

iPhone 8 nu are alte noutati dezvaluite de catre acest presupus manual de utilizator, separat de faptul ca Apple nu va renunta la sertarul SIM si cartelele nano SIM. Totusi, daca imaginea este adevarata, atunci avem o confirmare foarte clara a design-ului iPhone 8 cu mult timp inainte ca el sa fie lansat oficial, iar din moment ce partenerii Apple fac ambalajele si materialele de utilizare, orice este posibil.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in luna septembrie a acestui an, atunci urmand a fi prezentate inclusiv iPhone 7S si iPhone 7S Plus. iPhone 8 ar putea fi lansat oficial abia lunile octombrie, sau noiembrie, iar asta deoarece partenerii companiei Apple ar avea probleme cu fabricarea unora dintre componentele care urmeaza sa fie integrate in el, iar asta tine productia in loc si implicit va genera pierderi destul de mari pentru Apple.

iPhone 8 manual utilizator