iPhone 8 – Rezolutia Ecranului Confirmata Oficial

iPhone 8 are rezolutia ecranului dezvaluita astazi de catre sistemul de operare al HomePod, compania Apple anuntand in avans ceea ce va oferi.

iPhone 8 are unele dintre noutatile sale dezvaluite de catre sistemul de operare al boxei inteligente HomePod, design-ul si functia FaceID fiind aparent dezvaluite chiar de catre Apple. Separat de aceste informatii ascunse in sistemul de operare al HomePod, se pare ca Apple ar fi dezvlauit inclusiv rezolutia pe care urmeaza sa o aiba ecranul iPhone 8, aceasta urmand a fi exact cea anuntata de catre diverse zvonuri in trecut.

iPhone 8, conform zvonurilor actuale, va avea un ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar sistemul de operare pentru HomePod dezvaluie inclusiv rezolutia care va fi oferita de catre acesta. Ecranul iPhone 8 va avea rezolutia de 2436 x 1125 pixeli, insa asta doar pentru 5.15″ din suprafata ecranului, restul diferentei pana la 5.8 inch urmand a fi ocupata de o zona speciala pentru controlarea aplicatiilor din terminale.

iPhone 8 cu rezolutia de 2436 x 1125 pixeli pixeli pentru ecran i-ar obliga pe dezvoltatorii de aplicatii sa isi reganeasca in totalitate titlurile din App Store. Vorbim despre o rezolutie cu mult mai mare fata de cea de 1334 x 740 pixeli, asa ca vom avea, teoretic, o calitate mult mai buna pentru afisarea imaginilor prin cresterea numarului de pixeli per inch ai ecranului iPhone 8, upgrade-ul fiind unul substantial pentru noi.

iPhone 8 – rezolutia ecranului confirmata oficial

iPhone 8 cu aceste schimbari a fost anuntat inca din primavara de catre analisti, insa atunci nimeni nu a prea dat crezare acestor schimbari deoarece ele pareau prea mari pentru a fi adevarate. In realitate, se pare ca iPhone 8 va avea intr-adevar o rezolutie atat de mare pentru ecranul sau, dar nu pentru toti cei 5.8 inch, cu doar pentru 5.15 inch dintre ei, deci mult din ecran va ramane ocupat de cateva butoane mici.

iPhone 8 va fi un upgrade major din foarte multe puncte de vedere, iar toate aceste descoperiri intaresc ideea ca Apple a pregatit un smartphone de exceptie. Avand in vedere ca aceste informatii privind noutatile iPhone 8 au fost descoperite din sistemul de operare al unui alt produs al americanilor, este cat se poate de clar ca informatiile sunt 100% adevarate, asa ca nu exista motive sa le consideram a fi false.

iPhone 8 va avea si un pret pe masura acestor schimbari, mai exact, noul smartphone va costa minim 1000 de dolari, sau euro, in momentul in care va fi lansat oficial. Desigur ca vorbim despre un pret de vanzare foarte mare pentru iPhone 8, asa ca ramane de vazut ce va anunta compania Apple in momentul in care va prezenta oficial noul terminal in septembrie.

iPhone 8 Rezolutia Ecranului Confirmata Oficial