iPhone 8 Concept ne arata un Smartphone Transparent

iPhone 8 apare astazi in, probabil, unul dintre cele mai interesante concepte publicate pana in prezent, el avand la baza ideea unui smartphone cu o carcasa transparenta. Vorbim despre un iPhone 8 al carui design este identic cu cel prezentat de catre diverse zvonuri, dar si de catre fisierele de sistem ale HomePod, deci va puteti face din nou o idee in legatura cu ceea ce vom avea disponibil incepand din toamna.

iPhone 8 in acest concept este totusi prezentat cu o carcasa complet transparenta care ne ofera posibilitatea de a vedea componentele interne ale smartphone-ului. Diverse concepte de pana acum au prezentat idei similare, insa acesta pentru iPhone 8 este, parca, cel mai bun dintre toate si din pacate nu va fi transformat intr-un produs real, desi va exista posibilitatea de a inlocui carcasa de sticla cu una transparenta.

iPhone 8 este cel mai asteptat smartphone al acestei toamne si cu siguranta vom mai vedea concepte pana in momentul prezentarii sale, dar e putin probabil ca vreunul sa fie mai bun decat acesta.

2 COMENTARII