LG V30 – Functia pe care o vei Dori in iPhone 8

LG V30 va avea o functie extrem de interesanta pe care vei dori sa o ai disponibila in iPhone 8 implementata de catre compania Apple prin iOS 11.

LG V30 este un smartphone foarte interesant pe care cei de la LG il pregatesc pentru lansare in luna septembrie, el intrat in aceeasi categorie cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8. LG V30 nu va avea o functie pe care compania LG a oferit-o in modelul lansat in cursul anului trecut pentru clientii sai, mai exact un ecran secundar care era folosit pentru a afisa notificari si alte informatii utile pentru utilizatori.

LG V30 va avea totusi rezolvata prin software aceasta “problema”, deoarece compania va implementa un element de interfata care va fi afisat peste aplicatii sau alte elemente din interfata Android. LG V30 va avea in aceasta bara plutitoare, asa cum este denumita de sursa informatiilor, o serie de scurtaturi care vor oferi acces foarte rapid la aplicatiile instalate in terminale, dar care ar putea afisa inclusiv notificari.

LG V30 nu are vreo reprezentare a acestui element de interfata in vreo imagine aparuta pana acum, dar stiu sigur ca multi dintre voi v-ati dori sa aveti ceva similar disponibil in iPhone 8. LG V30 incearca sa suplimeasca lipsa ecranului secundar cu aceasta modificare software pregatita de catre compania LG, iar daca ne gandim la Samsung Galaxy Note 8 si viitoarea bara laterala de scurtaturi, atunci vorbim despre ceva similar.

LG V30 – functia pe care o vei dori in iPhone 8

LG V30 va avea acesta bara plutitoare cu o interfata similara celei oferite de catre ecranul secundar disponibil in LG V10 si LG V20, daca LG va dori sa ofere ceva familiar. Exista deasemenea posibilitatea ca aceasta bara cu scurtaturi si informatii sa fie accesibila printr-o portiune a ecranului LG V30, asa cum se va intampla in Samsung Galaxy Note 8 si ar fi grozav ca iPhone 8 sa aiba ceva similar.

LG V30 va avea deasemenea un cran cu diagonala de 6 inch si rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, dar intr-o carcasa de dimensiuni similare cu cea a LG G6. Ecranul LG V30 va acoperi cea mai mare parte a panoului frontal, iar butonul Home va disparea complet din interfata sa, asa ca vorbim despre schimbari in “ton” cu trendul actual din lumea smartphone, compania LG incercand sa “tina pasul” cu ai sai competitori.

“LG is dropping the Second Screen from the LG V30 in favor of a new “floating bar”. While our source could not confirm exactly what the floating bar feature will entail, it did suggest that it’s designed to provide quick access to shortcuts and possibly even notifications.”

LG V30 va avea deasemenea o camera duala integrata de catre compania LG, senzorii urmand a avea deschidere f/1.6, cea mai buna disponibila in vreo camera de smartphone. LG V30 va fi un smartphone foarte interesant, dar este desconsiderat pentru ca ajunge pe piata impreuna cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, asa ca ramane de vazut cata lume ar putea fi intr-adevar interesata de el.

LG V30 camera buna iPhone 8 Note 8