Apple Watch – Vanzarile T2 2017 si cele Totale

Apple Watch este cel mai bine vandut smartwatch din istoria acestor produse, compania Apple avand un adevarat hit in magazine, acesta generand incasari pe masura. Apple nu a spus vreodata cate Apple Watch-uri a vandut in lumea intreaga, insa conform unor informatii noi, in toata existenta sa, Apple Watch s-a vandut in 30 de milioane de exemplare, o cifra absolut impresionanta indiferent de wearable.

Apple Watch s-ar fi vandut in 2.8 milioane de exemplare doar in T2 2017, pastrand Apple pe locul al treilea in piata wearable, dar vanzarile ar fi cu 1 milion de unitati mai mari. Vorbim despre o estimare facuta de catre Strategy Analytics pentru piata wearable, vanzarile acestui tip de produse crescand usor in ultimul an de zile, in ciuda faptului ca Fitbit aproape ca si-a injumatatit numarul de produse vandute.

Apple Watch s-a vandut cu 50% mai bine in T2 2017 fata de T2 2016 conform companiei Apple, iar cei de la Strategy Analytics confirma asta prin propria analiza. Interesant este ca vanzarile Apple Watch ar fi crescut cu 1 milion de unitati in aceasta perioada, in timp ce vanzarile Fitbit au scazut cu 2.3 milioane de unitati, seprat de Apple cei de la Xiaomi profitand cu o crestere a vanzarilor in piata wearable.

Apple Watch ramane regele smartwatch-urilor, iar Xiaomi a devenit regele wearable-urilor, cei de la Fitbit chinuindu-se intr-o piata in care nu prea mai pare sa isi gaseasca vreun loc. Incheind, Apple Watch ar fi totalizat 31.5 milioane de unitati vandute in ultimii 2 ani de zile, iar cu un pret mediu de vanzare de aproximativ 300 de dolari per unitate, va puteti imagina cam cati bani a facut Apple.

Apple Watch vanzari T2 2017