Asa ar arat Bancnotele daca ar fi Produse de Companii

Marile companii de pe planeta au in fruntea lor oameni care au devenit adevarati idoli, iar asta am vazut cu Steve Jobs, Bill Gates, sau Mark Zuckerberg. Acesti oameni au co-fondat companii foarte importante care schimba vietile a sute de milioane, sau miliarde de oameni de pe planeta, iar vineva s-a intrebat cum ar arata bancnotele daca ar fi create de catre aceste companii.

Mai jos puteti vedea realizarea lui, Steve Jobs avand portretul imprimat pe o bancnota care ar avea valoarea de 50 de unitati, insa sunt sigur ca unii ar putea explica de ce el ar trebui sa apara pe o bancnota de o valoare mai mare. Voi ce parere aveti despre aceasta idee ?

valute lume companii

Articolul precedentApple Watch – Vanzarile T2 2017 si cele Totale
Articolul următoriPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.