Vivo Anunta Primul Smartpone cu Camera Tripla

Vivo a anuntat astazi primul smartphone cu o camera tripla, Xplay 7 sau Xplay 20 fiind denumirea acestui nou dispozitiv.

Vivo, unui dintre cei mai proeminenti producatori de smartphone-uri din China, a anuntat in cadrul Mobile World Congress Shanghai primul smartphone care are o camera principala tripla. Da, ati citit bine, cei de la Vivo s-au gandit ca a avea o camera duala este prea banal, asa ca ei au creat o camera principala cu 3 senzori de imagine pentru un nou model de smartphone care deocamdata exista sub forma de prototip.

Vivo Xplay 7, sau X20, este terminalul care a fost prezentat astazi de ca tre compania Vivo, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum arata temrinalul. Acest smartphone al Vivo va fi primul din lume care va avea un cititor de amprente integrat sub ecran multumita unei tehnologii a celor de la Qualcomm, insa va fi deasemenea primul care va avea o camera principala tripla, desi nu se stie cum va functiona.

Vivo anunta primul smartpone cu camera tripla

vivo smartpone camera tripla

Vivo a prezentat Xplay 7 pentru a demonstra ca este capabila sa inoveze in segmentul smartphone, trei senzori de imagine HD fiind folositi de catre acest producator. Desi la o prima vedere camera seamana foarte mult cu cea a iPhone 8, doar ca flash LED-ul a fost transformat intr-un alt senzor de imagine, cei de la Vivo aratand lumii intregi cum va arata lumea smartphone in doar cativa ani.

Vivo nu a dezvaluit specificatii tehnice pentru acest smartphone si probabil nici nu se va grabi sa o faca, dar camera tripla va avea cel mai probabil functii de realitate augmentata integrate. Vivo a intrecut Apple si Samsung in vanzarile de smartphone-uri in China, insa fara o prezenta globala serioasa, ramane deocamdata cu mult in urma lor, desi are potential de crestere foarte mare si ar putea pune presiune pe giganti.