iPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar intr-o comparatie simpla a dimensiunilor, care ne arata cat de stransa va fi lupta in segmentul smartphone.

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care vor fi dimensiunile celor trei smartphone-uri in acest an. iPhone 8 va ramane cel mai mic smartphone premium in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ecranul sau de 5.8 inch fiind mai mic decat cele de 6.3 inch si 6 inch ale celorlalte doua smartphone-uri Android cu care se va lupta.

iPhone 8 continua o lupta inegala pe care Apple o duce an de an cu producatorii Android, doar ca acum concurentii sai vor fi Samsung Galaxy Note 8 si LG V30. Puteti vedea foarte clar ca iPhone 8 urmeaza sa fie deasemenea mai ingust decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, iar asta in ciuda faptului ca ecranul sau va fi mult mai mare decat cel integrat in iPhone 7, dar si mai mare decat cel integrat in iPhone 7 Plus.

iPhone 8 va avea totusi un ecran OLED, exact precum Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, dar nu se stie inca ce fel de tehnologii va folosi compania Apple in el. Apple incearca sa-si surprinda clientii in acest an cu un iPhone 8 care ar trebui sa fie surprinzator, insa din moment ce Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 nu sunt primele terminale Android cu ecrane OLED, probabil va fi nevoie de mai mult.

iPhone 8 Samsung Galaxy Note 8 LG V30iPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30 – comparatia dimensiunilor

iPhone 8 nu va avea nici foarte multe functii exclusive in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ba din contra, isi va ajunge competitorii din urma din multe puncte de vedere. iPhone 8 va avea totusi o functie de recunoastere faciala care nu va exista in Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ambele terminale putand oferi sistemul standard al Android, insa acesta este foarte slab in ceea ce priveste securitatea.

iPhone 8 ar putea avea totusi un design cel putin la fel de frumos precum cel al Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, daca Apple a reusit sa ascunda acel decupaj din panou frontal. iPhone 8 urmeaza sa aiba si o alta inovatie interesanta, o camera frontala 3D cu senzor cu infrarosu si laser, iar Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 vor veni fara asa ceva, dar cu diverse trucuri software menite sa-i faca pe utilizatori sa uite de asta.

iPhone 8 va fi totusi mai scump decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 pentru ca Apple nu vrea sa-l vanda la un pret convenabil, insa nici cei de la Samsung n-ar dori asta. iPhone 8 va fi lansat in septembrie, la fel ca Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, asa ca atunci vom vedea cateva comparatii extrem de interesante intre aceste trei smartphone-uri de top.

39 COMENTARII

  1. Cum Samsung și LG au reușit să facă partea de sus a telefonului frumoasa și Apple a făcut o tăietura demnă de copii de Grădiniță ?

  2. pai tu compari ce margine are samsung si lg sus si jos cu iphone??
    iphone are fizic pe “drept” 2mm grosime sus…pe cand samsung si lg au cam 12mm samsung si 10mm lg

  3. omule, tu intelegi cat platesti pt diferenta de la 6.2″ la 6.3″ in kkt 0.1″ dar ai baterie mai mica, telefon mai mare, ppi mai mic, dar pret ceva mai mare…astia iti cer mai multi bani ca sa te simti si sa folosesti si mai greu telefonul
    E clar pt tine asta…ca tie iti place sa iti cumperi ceva cu care nu te simti bine
    Deja se stie ca va fi 162×75 si 6.3″ si baterie 3300

  4. Decupaj decupaj,dar stați sa vedeți cum apar clonele android ca ciupercile după ploaie cu acest design cu decupaj.

  5. Vagonul de tren Samsung e elegant pus acolo fiind introdus complet în carcasa sau în cel mai rău caz puțin în afara carcasei, deci tot bine
    Din ce am văzut terminalul N8 cu vagonul de tren arat extrem de bine spre deosebire de i8 cu prelata deasupra și camera semafor in spate???

  6. neeh, un om obiectiv vede obiectele asa cum sunt….si anume mamutul pe care vrea samsung sa ti-l bage in buzunar…
    dar nu stiu TU sau oricine altcineva de pe aici de ce comenteaza ca oricum nu cumparati NOTE 8
    Asa ca …este useless…asa pot si eu sa mint sa spun wow ce bine ca note 8 are display de 200″ si imi iau altceva…asta e bullshiit de femei

  7. S8+ este deja cam cat iphone plus…
    note 8 este mai mare ca amandoua acest lucru este clar

    Omule, in 2010 daca iti baga samsung din prima Note de 162×75….in kkt toata lumea ar fi zis ce mamut este
    dar asa v-a mai dus timp de 5-6 ani cu cateun mm pe ici pe colo si nu ati simtit

  8. cum sa nu suflu o vorba…tocmai, prin gestul meu de a cumpara iphone 6 si nu plus, am zis mult mai multe decat tine cu toate maimutarelile de pe aici
    intre timp se pare ca iphone 8 va inregistra video si cu camerele spate si cele spate 4k@60hz

  9. V30 stiu ca are 6″ si nu 5.8″
    V30 are 151×75 si nu 148×68

    V30 nu are design de telecomanda

    deci nu stiu de unde copie identica…cred ca inainte sa folosesti o combinatie de cuvinte intelege-le rostul mai intai

  10. Degeaba au doar 2 mm sus pentru ca tot exista acel decupaj. Sa nu-mi spui ca o sa vezi un clip pe tot ecranul ala si vei avea decupajul pe clip ca lesin daca va fi asa… Plus ca fizic acel Iphone arata ca o paletuta obosita. Tehnologic tot doar o paletuta obosita va fi. Si informatiile spun ca nu tot ecranul va fi pt content.

  11. Unde ai vazut tu vasla dreptunghiulara? ??? Si o tii peste tot cu faptul ca S8+ e ca o telecomanda. Acea telecomanda e foarte ergonomica si extrem de placut si usor de folosit cu o singura mana. In schimb Iphone 7 plus e o mizerie la acest aspect. E un esec si ca estetic si ca utilizare. De functii si tehnologic nu mai vorbim. Poti lua amenda de port ilegal de arma alba cu Iphone 7 plus in buzunar.

  12. Cum sa nu vezi vasla? Dai lejer cu note 8 intr-o barcita mica
    Note8 a fost votata arma alba din cauza marimii si istoricului seriei note

  13. Observ că ai ceva cu femeile,mai mereu faci referire la ele când e vorba de ceva ce tu consideri a fi prostie.Cred că ar fi cazul sa iesi din casă și să cunoști femei,vei vedea că nu sunt așa proaste cum le crezi tu.

  14. da pt un barbat sa se comporte ca o femeie este nasol…am femei, dar nu genul acela ce se inmultesc precum buruienile..
    chiar si asa un barbat nu ar trebui sa se comporte ca o femeie, orice gen ar fi ea si invers

  15. Pai din ce observ,doar tu ești de părere că unii bărbați,in speță cei care nu au aceeași păreri despre Apple că și tine,se comporta precum femeile.

  16. In primul rand invata sa respecti daca vrei sa fi respectat, in al doilea rand jigneste pe mata nu pe mine , in al treilea rand eu am numele real postat si mi-l poti pronunta daca te duce capul.

  17. pai tu mi-ai dat primul reply, nu foarte respectos si acuma tot tu vii pe aici cu sfaturi? ipocrit, dar maimutele nu stiu ce este aia
    Ionut, de la tara se pronunta Ioane
    Ma-ta stiam ca se scrie…probabil doar la tara la tine se scrie legat