iPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar intr-o comparatie simpla a dimensiunilor, care ne arata cat de stransa va fi lupta in segmentul smartphone.

iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar astazi intr-o comparatie menita sa ne arate care vor fi dimensiunile celor trei smartphone-uri in acest an. iPhone 8 va ramane cel mai mic smartphone premium in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ecranul sau de 5.8 inch fiind mai mic decat cele de 6.3 inch si 6 inch ale celorlalte doua smartphone-uri Android cu care se va lupta.

iPhone 8 continua o lupta inegala pe care Apple o duce an de an cu producatorii Android, doar ca acum concurentii sai vor fi Samsung Galaxy Note 8 si LG V30. Puteti vedea foarte clar ca iPhone 8 urmeaza sa fie deasemenea mai ingust decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, iar asta in ciuda faptului ca ecranul sau va fi mult mai mare decat cel integrat in iPhone 7, dar si mai mare decat cel integrat in iPhone 7 Plus.

iPhone 8 va avea totusi un ecran OLED, exact precum Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, dar nu se stie inca ce fel de tehnologii va folosi compania Apple in el. Apple incearca sa-si surprinda clientii in acest an cu un iPhone 8 care ar trebui sa fie surprinzator, insa din moment ce Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 nu sunt primele terminale Android cu ecrane OLED, probabil va fi nevoie de mai mult.

iPhone 8 Samsung Galaxy Note 8 LG V30iPhone 8 vs Samsung Galaxy Note 8 vs LG V30 – comparatia dimensiunilor

iPhone 8 nu va avea nici foarte multe functii exclusive in comparatie cu Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ba din contra, isi va ajunge competitorii din urma din multe puncte de vedere. iPhone 8 va avea totusi o functie de recunoastere faciala care nu va exista in Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, ambele terminale putand oferi sistemul standard al Android, insa acesta este foarte slab in ceea ce priveste securitatea.

iPhone 8 ar putea avea totusi un design cel putin la fel de frumos precum cel al Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, daca Apple a reusit sa ascunda acel decupaj din panou frontal. iPhone 8 urmeaza sa aiba si o alta inovatie interesanta, o camera frontala 3D cu senzor cu infrarosu si laser, iar Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 vor veni fara asa ceva, dar cu diverse trucuri software menite sa-i faca pe utilizatori sa uite de asta.

iPhone 8 va fi totusi mai scump decat Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 pentru ca Apple nu vrea sa-l vanda la un pret convenabil, insa nici cei de la Samsung n-ar dori asta. iPhone 8 va fi lansat in septembrie, la fel ca Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, asa ca atunci vom vedea cateva comparatii extrem de interesante intre aceste trei smartphone-uri de top.

Articolul precedentAsa ar arat Bancnotele daca ar fi Produse de Companii
Articolul următorTelekom – Rezultatele Financiare pentru T2 2017
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.