Checkmate! este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Checkmate! este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, compania Apple incepand sa promoveze inclusiv aplicatiile special gandite pentru iMessage. Checkmate! este un joc pe care il puteti folosi doar in interiorul aplicatiei Mesaje, Messages, deci dupa descarcare va trebui sa il cautati acolo, unde va veti putea juca cu alti prieteni care au acelasi joc instalat in propriile terminale.

“Add some competition to your conversations with Checkmate! Play chess against family and friends in Messages! Simply start a conversation with someone, select the Checkmate! app and tap “New Match” to begin. You can play multiple matches with other people at the same time – even across all your devices!”

Checkmate! este un joc pentru iMessage gandit pentru a le permite utilizatorilor iPhone si iPad sa se bucure de un joc de sah impreuna cu prietenii lor. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arta jocul Checkmate! dupa ce a fost instalat pe iPhone si iPad, compania Apple incepand sa puna accent mai mare pe aceste tipuri de jocuri, lansand anul trecut posibilitatea ca ele sa fie create.

Checkmate! este disponibil pentru descarcare in format universal din App Store urmand acest link.

Checkmate! iphone ipad