iPhone 8 – Anuntul de Ultima Ora venit din China

iPhone 8 a intrat in productie la Foxconn in China, anuntul de ultima oara sugerand faptul ca Apple va lansa terminalul intr-adevar in septembrie.

iPhone 8, smartphone-ul pe care toata planeta il asteapta, a intrat deja in proces de productie in masa in fabricile partenerilor Apple din China, conform unor informatii aparute astazi. S-a spus acum cateva saptamani ca iPhone 8 urmeaza sa intre in proces de fabricatie in cursul lunilor iulie, sau august, iar in final compania Apple a decis sa porneasca productia in masa la inceputul celei de-a doua luni.

iPhone 8 urmeaza sa fie prezentat in septembrie de catre compania Apple, iar lansarea ar putea avea loc in cea de-a doua jumatate a lunii, conform celor de la Apple. Pentru a avea suficiente unitati ale iPhone 8 disponibile pentru lansare, compania Apple este nevoita sa inceapa productia in masa cu mai bine de o luna inainte de prezentarea oficiala, asa ca totul este cat se poate de normal acum.

iPhone 8 a intrat in productie de masa, dar nu se stie deocamdata cate unitati pot fi produse zilnic de catre Foxconn, compania care fabrica acest produs. Cand procesul de fabricare ajunge la “turatie maxima”, fabricile Foxconn pot produce pana in 500.000 de iPhone-uri zilnic, dar ar putea fi nevoie chiar si de o luna pana cand iPhone 8 ar putea ajunge la o asemenea cifra de productie zilnica in China.

iPhone 8 – anuntul de ultima ora venit din China

iPhone 8 este fabricat in masa in momentul de fata in China, dar nu se stie nici cate dintre unitatile fabricate de catre chinezi sunt perfect functionale la iesirea de pe liniile de productie. De fiecare data cand productia in masa este initiata, exista si un numar mare de unitati care nu sunt perfect functionale dupa asamblare, asa ca nici in cazul iPhone 8 nu putem vorbi despre perfectiune, mai ales ca este foarte complex.

iPhone 8 intrat in productie in masa va aduce pentru noi si primele pozele cu unele componente reale pe care partenerii Apple le folosesc pentru asamblare. Era necesar ca productia iPhone 8 sa inceapa pentru ca aceste imagini sa si apara, iar asa vom afla mai mult decat noutatile software ale smartphone-ului, pentru ca si componentele ne vor spune foarte multe despre ceea ce va aduce nou.

iPhone 8 este fabricat in exclusivitate de catre cei de la Foxconn, asa cum se intampla in fiecare an, compania angajand sute de mii de oameni pentru a sustine cerintele de fabricatie ale Apple. Primele unitati ale iPhone 8 vor incepe sa ajung in SUA si Europa abia prin septembrie, dupa ce terminalul va fi prezentat oficial de catre compania Apple, iar tot atunci am putea vedea si primele unitati functionale.

2 COMENTARII