iOS 10.3.2 Jailbreak Exploit este Demonstrat si Explicat

iOS 10.3.2 jailbreak a fost anuntat ca fiind posibil pentru iPhone si iPad cu doar cateva zile in urma multumita unui userland exploit care are numele de cod CVE-2017-7047. Partea tehnica din spatele acestui exploit conteaza mai putin, deoarece important este faptul ca el ar putea fi transformat intr-un iOS 10.3.2 jailbreak de catre dezvoltatorii experimentati, iar in clipul video de mai jos aveti o demonstratie a capacitatii sale de a exploata iOS.

iOS 10.3.2 jailbreak este deocamdata zvonit doar in stadiul de posibilitate, deoarece se pare ca niciun hacker nu s-a apucat sa dezvolte acest software pentru iPhone si iPad. In ciuda acestui lucru, se pare ca ar putea exista sperante ca o solutie de iOS 10.3.2 jailbreak va fi lansata, insa totul depinde de oamenii care au capacitatea de a face asta si de ceea ce ar putea castiga de pe urma sa.

iOS 10.3.2 jailbreak ar putea fi lansat, sau ar putea ramane doar o posibilitate, insa daca il doriti si nu aveti acum jailbreak, ar cam trebui sa instalati iOS 10.3.2. Acest exploit a fost blocat in iOS 10.3.3 de catre compania Apple, asa ca nu-l veti putea folosi, dar pe de alta parte nici nu se stie daca solutia de iOS 10.3.2 jailbreak va fi vreodata lansata, sau chiar inainte ca iOS 11 sa apara in mod oficial.