Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o noua Imagine

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine oficiala de presa care confirma design-ul impresionant al noului smartphone al Samsung.

7

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine oficiala de presa, una dintre cele pe care compania Samsung le va folosi pentru a prezenta smartphone-ul pe website-ul sau. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca avem de fapt doua imagini de prezentare pentru Samsung Galaxy Note 8, prima dintre ele fiind publicata cu doar cateva zile in urma, in timp ce a doua a aparut in cursul noptii trecute pentru noi.

Samsung Galaxy Note 8 are tot design-ul dezvaluit in avans de catre compania Samsung inca de acum cateva saptamani, totul incepand cu imagini generice precum prima parte din cea de mai jos. Pe masura ce ne-am apropiat de data de lansare Samsung Galaxy Note 8, compania coreeana a lasat sa apara in presa imagini mai clare si de rezolutie inalta, pentru ca in final sa vedem saptamana aceasta cele mai clare imagini cu el.

Samsung Galaxy Note 8 va fi singurul smartphone care va avea integrat un ecran cu diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch in carcasa unuia care in mod normal ar avea un ecran de 5.8 inch. Vorbim despre o realizare extrem de impresionanta a celor de la Samsung, care intareste ideea ca exista totusi sperante in Coreea de Sud pentru inovatii de la Samsung, iar Samsung Galaxy Note 8 nu este sfarsitul.

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o noua imagine oficiala de presa

Samsung Galaxy Note 8 cum arata imagine

Samsung Galaxy Note 8 va avea dimensiuni usor mai mari decat cele ale iPhone 7 Plus, dar va avea integrat un ecran ce are dimensiunea cu aproape 1 inch mai mare. Asta ne spune cat de mult s-a chinuit compania Samsung sa aduca adevarate inovatii pentru clientii sai din intreaga lume, iar Samsung Galaxy Note 8 va fi cu siguranta mai uimitor decat Samsung Galaxy S8 Plus cand vine vorba despre design.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 835 integrat, 6 GB RAM urmand a fi integrati impreuna cu el. Samsung Galaxy Note 8 va avea inclusiv o camera duala si o baterie cu capacitate de 3300 mAh, specificatiile finale ale Samsung Galaxy Note 8 fiind dezvaluite zilele trecute de catre persoana care a publicat si imaginea de mai sus, deci totul devine cat se poate de oficial.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 23 august in New York, SUA. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc pe data de 15 septembrie in cateva tari foarte importante pentru compania Samsung, disponibilitatea urmand a fi extinsa si la alte piete in cursul lunii septembrie si chiar octombrie.