Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o noua Imagine

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine oficiala de presa care confirma design-ul impresionant al noului smartphone al Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi intr-o noua imagine oficiala de presa, una dintre cele pe care compania Samsung le va folosi pentru a prezenta smartphone-ul pe website-ul sau. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca avem de fapt doua imagini de prezentare pentru Samsung Galaxy Note 8, prima dintre ele fiind publicata cu doar cateva zile in urma, in timp ce a doua a aparut in cursul noptii trecute pentru noi.

Samsung Galaxy Note 8 are tot design-ul dezvaluit in avans de catre compania Samsung inca de acum cateva saptamani, totul incepand cu imagini generice precum prima parte din cea de mai jos. Pe masura ce ne-am apropiat de data de lansare Samsung Galaxy Note 8, compania coreeana a lasat sa apara in presa imagini mai clare si de rezolutie inalta, pentru ca in final sa vedem saptamana aceasta cele mai clare imagini cu el.

Samsung Galaxy Note 8 va fi singurul smartphone care va avea integrat un ecran cu diagonala de 6.3 inch sau 6.4 inch in carcasa unuia care in mod normal ar avea un ecran de 5.8 inch. Vorbim despre o realizare extrem de impresionanta a celor de la Samsung, care intareste ideea ca exista totusi sperante in Coreea de Sud pentru inovatii de la Samsung, iar Samsung Galaxy Note 8 nu este sfarsitul.

Samsung Galaxy Note 8 apare intr-o noua imagine oficiala de presa

Samsung Galaxy Note 8 cum arata imagine

Samsung Galaxy Note 8 va avea dimensiuni usor mai mari decat cele ale iPhone 7 Plus, dar va avea integrat un ecran ce are dimensiunea cu aproape 1 inch mai mare. Asta ne spune cat de mult s-a chinuit compania Samsung sa aduca adevarate inovatii pentru clientii sai din intreaga lume, iar Samsung Galaxy Note 8 va fi cu siguranta mai uimitor decat Samsung Galaxy S8 Plus cand vine vorba despre design.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 835 integrat, 6 GB RAM urmand a fi integrati impreuna cu el. Samsung Galaxy Note 8 va avea inclusiv o camera duala si o baterie cu capacitate de 3300 mAh, specificatiile finale ale Samsung Galaxy Note 8 fiind dezvaluite zilele trecute de catre persoana care a publicat si imaginea de mai sus, deci totul devine cat se poate de oficial.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte care va avea loc pe data de 23 august in New York, SUA. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc pe data de 15 septembrie in cateva tari foarte importante pentru compania Samsung, disponibilitatea urmand a fi extinsa si la alte piete in cursul lunii septembrie si chiar octombrie.

7 COMENTARII

  1. doamne si in poza cand vezi cat iti ocupa din ecran acel pix cand vrei sa il utilizezi iti dai seama ce experienta prroasta o sa ai….mai pui si vreo 50ms latenta si bye bye

  2. Vedeti? V-am zis de 2 zile. Stiati de la mine mai intai. Ce anume stiati?
    Ca samsung va introduce acest produs ca un ajutor pt barca, pe post de vasla, si uitati, samsung isi prezinta acest produs ca atare

  3. hmm sau samsung vrea sa ne zica ca va putea fi folosit pe post de parca?!
    adica note mare si lung cu oceanul in peisaj…
    barca sau vasla?!

  4. Pentru unul care se laudă că smartphone-ul are cea mai mică importanță în viața lui, așa cum spui tu, cred că dedici prea mult timp iPhone-ului

    Un tip bogat așa cum crezi tu că ești, nu stă pe internet să comenteze non-stop. Nu mi-l imaginez pe Țiriac sau Năstase să stea ca tine să comenteze aiurea. Pe șoferii lor, poate, dar nici ăia nu comentează atât.

  5. nu sunt un om bogat…sa ne rezumam la a spune ca a fii om bogat inseamna sa fii in top 1000 global. Da, nu ma plang, nu vreau sa il supar pe Dumnezeu sunt f ok,am un stres mai putin din partea aceasta…dar Tiriac nu a trait vremurile noastre…acuma oameni f avuti sunt creatori de facebook etc…deci generatia oamenilor cu bani au alte principii si alte “placeri”
    Tiriac si Nastase ITI garantez ca mai stau sa comenteze intre ei despre tenis si vremurile de demult…deci stai calm ca comenteaza si ei, dar sunt babalaci, iar nastase ala a avut un talent ca personalitatea o stim cu totii ca a fost 0

  6. Tiriac, Nastase asemanat cu maimuta aia retardata ? stii cum e aia, nu te pune cu prostul ca te coboara la nivelul lui si te bate cu experienta.