iPhone SE 2 este in Pregatiri pentru Lansare

iPhone SE 2 este in plin proces de dezvoltare la compania Apple, pregatirile pentru lansarea sa fiind in plina desfasurare la partenerii Apple.

iPhone SE 2 este viitorul smartphone pe care compania Apple ar dori sa il lanseze dupa ce iPhone 8 isi va face aparitia pe piata, iar conform unor informatii aparute azi, el ar fi in dezvoltare. Mai exact, compania Apple ar fi discutat deja cu cel putin un partener al sau despre productia iPhone SE 2 in cursul anului viitor, acest smartphone putand ajunge pe piata in primavara anului 2018.

iPhone SE 2 ar urma sa fie produs in cea mai mare parte intr-o farbica existenta deja in India, o tara de la care nu multi s-ar astepta sa primeasca un terminal iPhone. Compania Apple vrea sa obtina subventii pentru compania partenera in vederea extinderii acestei fabrici, iar producerea iPhone SE 2 acolo este o tentativa de a convinge guvernul sa le acorde, impreuna cu reducerea taxelor pentru iPhone.

iPhone SE 2 urmeaza sa fie produs de catre compania care produce o buna parte dintre unitatile iPhone SE vandute de catre compania Apple in momentul de fata. Wistron produce deja iPhone SE in India intr-una dintre fabricile sale, dar vrea sa deschida si alte linii de asamblare pentru a-si putea extinde capacitatea de productie inainte ca Apple sa ordone ca fabricarea iPhone SE 2 sa inceapa in vederea lansarii.

iPhone SE 2 este deja in pregatiri pentru jansare

iPhone se 2 pregatiri lansare

iPhone SE 2 ar urma sa fie lansat in India chiar din prima zi, conform sursei informatiilor de astazi, iar asta pare destul de posibil din moment ce produsul este fabricat acolo. In general compania Apple aduce noile modele ale iPhone in India mai tarziu decat in alte tari, inclusiv Romania, din cauza problemelor cu vanzarea fara taxe in aceasta tara, dar cu iPhone SE 2 lucrurile vor fi mult mai simple.

iPhone SE 2 fabricat in India ar trebui sa aiba aceeasi calitate precum unitatile produse in China, cel putin in teorie, mai ales ca iPhone SE este fabricat acolo de cateva luni. Pana in primavara anului 2018 angajatii celor de la Wistron ar trebui sa se specializeze in fabricarea de terminale iPhone SE, astfel incat iPhone SE 2 ar trebui sa poata fi produs fara probleme de catre acestia pentru Apple.

“Taiwan-based contract electronics maker Wistron Corp. is preparing for expansion of its production base in India to produce the next-generation smaller iPhone — the iPhone SE — according to sources in the South Asian country. According to the sources, Wistron is expected to start to ship the new iPhone SE — which is expected to be more affordable than larger iPhones for many Indian consumers — in the first quarter of next year. They said that Wistron is in talks with the Karnataka government for an extra piece of land for its production expansion, hoping it will double or even triple its production capacity over the next five years.”

iPhone SE 2 ar urma sa aiba componente interne similare cu cele ale iPhone 7, o miscare logica daca Apple vrea intr-adevar sa tina terminalul in atentia oamenilor. iPhone SE 2 ar fi o actualizare majora pentru serie, Apple lansand primul model in 2016 cu componentele iPhone 6S, actualizarea din 2017 dubland spatiul de stocare si cam atat, deci in 2018 iPhone SE 2 are nevoie de imbunatatiri majore.

15 COMENTARII

  1. Daca fac acei 4.2″ in acelasi body sau chiar mai mic…atunci da, altfel nu vad sensul si sa ramana la acest design curent

  2. Eu unul ma împac mult mai cu 5se , care este telefon de serviciu, decât cu 7-le personal. E perfect pentru buzunarul de la blugi, nici nu-i simți prezenta .

  3. Si 5 inch e puțin rău, mai ales cu body ratio foarte mare…. Minimul e 5.2 inch, normalul e 5.7, 5.8 inch, max e peste 6 inch
    4 inch nu exiști ca smartphone

  4. Exact! Pune mâna pe un iPhone 4 și ți se pare că este anormal. Nu aș putea in veci să folosesc un smartphone de 4″

  5. Pt o persoana care nu e dependenta de social media si toate rahaturile de pe net dimensiune SE este perfecta !!!
    Telefon, mail, gps, elementele de baza sunt perfecte !!!