Samsung Galaxy S9 – Functia Noua de la iPhone 8

Samsung Galaxy S9 va avea o noua functie preluata de la iPhone 8, compania Samsung dorind sa ofere o baterie de capacitate mai buna pentru clienti.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in primavara anului viitor si in ciuda faptului ca multe luni ne despart de lansare, deja se confirma o schimbare pe care Samsung o face multumita iPhone 8. Mai exact, conform unor informatii aparute astazi, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa foloseasca un nou tip de placa logica extrem de similara cu cea pe care compania Apple a ales deja sa o implementeze in iPhone 8 de anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va avea un nou tip de placa logica in care componentele vor putea fi montate pe ambele parti ale acesteia, la fel ca in iPhone 8. Aceasta schimbare pentru modul in care este gandita placa logica a Samsung Galaxy S9 va permite reducerea substantiala a dimensiunilor acestora pentru a putea fi implementata o baterie de capacitate mai mar, iar imaginea de mai jos confirma asta.

Samsung Galaxy S9, la fel ca iPhone 8, urmeaza sa aiba o baterie mult mai mare multumita acestei placi logice, Apple urmand a implementa o baterie in forma literei L.  Nu se stie ce forma va avea bateria pentru Samsung Galaxy S9, insa se speculeaza ca aceasta va avea o forma standard, nu una noua precum in cazul iPhone 8, insa desigur ca asta s-ar putea schimba pana in martie, cand ar trebui sa fie prezentat.

Samsung Galaxy S9 – functia noua de la iPhone 8

Samsung Galaxy S9 - Functia Noua iPhone 8

Samsung Galaxy S9, la fel ca iPhone 8, ar putea contine mai multe componente pe placile logice multumita noii tehnologii folosite pentru a le fabrica. Deocamdata detalii clare cu privire la planurile celor doua companii nu sunt cunoscute, insa este clar ca Apple si Samsung intentioneaza sa foloseasca tehnologii revolutionare pentru noile smartphone-uri in ideea de a ne oferi o experienta mai buna de utilizare.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa foloseasca deasemenea tehnologii similare cu cele utilizate in Samsung Galaxy S8 anul acesta, inclusiv pentru cititorul de amprente. Samsung Galaxy S9 va avea implementata o camera duala de catre compania Samsung, cel mai probabil similara cu cea inclusa in Samsung Galaxy Note 8, insa nici aici nu se cunosc foarte multe detalii clare privind planurile Samsung.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat oficial de catre compaina Samsung in cursul lunii martie, cel mai probabil, la un an dupa aparitia Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy S9 va fi lansat cel mai probabil tot in luna martie, sau poate la inceput de aprilie, dar nu la fel de tarziu precum s-a desfasurat lansarea de anul acesta, pentru ca Samsung vrea sa aduca dispozitivul cat mai repede pe piata.

14 COMENTARII

  1. Incredibil….nici nu a aparut IPhone 8…dar deja Samsung s9 copie placa. Doar informativ pentru autorul articolului, anul trecut cand sa lansat s7, s8 era deja in teste..Asa ca probabil in timp ce sa lansat s8, s9 era deja in teste… Cred ca totusi e invers IPhone 8 a copiat de la Samsung …dar cum va place sa mintit ….

  2. Deci samsung copiaza tot tot, daca ar fi avut bani ar fi facut si caldire noua rotunda.
    Probabil cei de sus, au acelasi mod de a merge la closet sau la masa sau in a respira…
    am inteles ca CEO samsung copia si pe tim cook in inspirari/expirari pe minut

  3. Te duce capul sa stii ca samsung are spioni stai calm, si de cand a vazut ca apple lucreaza la placa de baza au inceput si ei

  4. pai noi, da deci noi, aflam pe net, informatii despre produse cu pana si 1 an inainte de lansare…iti dai seama o companie precum samsung, clar afla mai devreme fata de noi.Dar astea sunt detalii ce doar oamenii mari le stiu

  5. stai calm…ca nu doar ce vrea Apple…cum ai zis si tu noi suntem copii pt ei dar samsung nu, iti garantez ca au si angajati infiltrati din 2012 la apple

  6. Nici nu au apărut S9 și i8 ca deja se trece la copiat
    As vrea și eu sa știu cine naiba e sursa de face asemenea speculații și cum a reușit ca vada in viitor