iPhone 8 – Imaginea ce Prezinta Finisajul nou

iPhone 8 a fost zvonit in diverse randuri ca fiind pregatit pentru lansare intr-o versiune speciala a carei carcasa va fi prelucrata special pentru a fi similara unei oglinzi. Nu vorbim neaparat despre o culoare speciala pe care carcasa iPhone 8 ar putea sa o aiba, ci despre un finisaj special care ar trebui sa fie atat de bine realizat incat ar transforma carcasa intr-o adevarata oglinda, asa cum fac foarte multe dintre carcasele de pe piata.

iPhone 8 ar urma sa fie primul smartphone Apple cu o carcasa de acest gen, insa nu si primul produs, deoarece vechi modele ale iPod au avut carcase destul de similare. Apple are capacitatea de a face un iPhone 8 precum cel din imaginea de mai jos, ciar daca acolo am putea vedea doar o macheta a noului smartphone si nu un terminal real al celor de la Apple, schimbarea urmand a fi identica de anul acesta.

iPhone 8 – imaginea ce prezinta finisajul nou

iPhone 8 oglinda

iPhone 8 cu o carcasa de tip oglinda a generat interes in randul foarte multor fani ai companiei Apple, dar si a multor persoane care sunt interesate sa cumpere un smartphone. In aceasta idee, cei de la Apple ar putea lansa un iPhone 8 daca il au pregatit, insa desigur ca el va fi extrem de cautat si extrem de greu de gasit din cauza dificultatilor de a il produce in cantitati foarte mari dupa lansare.

iPhone 8 cu o carcasa de tip oglinda ar fi ceva complet neasteptat deoarece nu mult cred ca acest model este posibil, deci l-ar cumpara daca ar fi lansat pe piata.