Nokia 8 a fost Prezentat Oficial pe Facebook

Nokia 8 a fost prezentat oficial de catre compania HMD Global intr-un clip video de tip teaser publicat inaintea conferintei oficiale de prezentare.

Nokia 8 este viitorul smartphone premium pe care compania HMD Global intentioneaza sa il lanseze pe pietele globale sub brand-ul unei alte mult mai celebre companii finlandeze. Nokia 8 va fi prezentat oficial in cadrul unei conferinte saptamana aceasta de catre cei de la HMD Global, insa pana atunci ei au decis sa-l arate oficial intr-un clip video aparut in cursul acestei zile pe Facebook.

Nokia 8 este vizibil in toata splendoarea sa in clipul video de mai jos, cateva pisciute facand introducerea noului smartphone cu lumea intreaga care il asteapta. Probabil nimeni nu credea ca Nokia 8 va fi prezentat atat de devreme in raport cu data conferintei anuntata de catre cei de la HMD Global, asa ca tot ceea ce se vede in clipul video de mai jos vine ca o adevarata surpriza pentru fani si nu numai.

Nokia 8 in clipul video de mai jos arata exact precum l-am vazut in diverse schite, dar si in primele imagini cu presupuse unitati reale ale noului smartphone. Stiam deja ca Nokia 8 nu va avea un ecran care-i acopera intreaga carcasa, iar acest lucru este confirmat oficial, insa aceasta nu este singura lipsa, pentru ca el nu va avea nici un cititor de amprente integrat in ecran, sau un sistem de recunoastere faciala.

Nokia 8 a fost prezentat oficial pe Facebook de catre HMD Global

Nokia 8 este totusi gandit ca un smartphone premium menit sa se lupte cu iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8, asa ca are totusi unele componente de ultima generatie. Vorbim aici in principal despre un chip Qualcomm Snapdragon 835 pe care Nokia 8 il va avea inclus, acesta fiind disponibil deja si in majoritatea smartphone-urilor Android importante, cei de la HMD Global stiau ca trebuie sa il ofere.

Nokia 8 va avea deasemenea disponibila o camera duala, pentru ca majoritatea terminalelor premium o au, iar spre deosebire de Google ei au inteles ca este necesara. Nokia 8 va avea camera duala dezvoltata in colaborare cu cei de la Carl Zeiss, astfel ca lentilele ar trebui sa ofere o calitate foarte buna pentru inregistrarea de poze si clipuri video indiferent de conditiile in care acestea sunt facute.

Nokia 8 va avea si un avantaj foarte important, deoarece ar putea fi vandut si la preturi situate in preajma valorii de 500 de euro, la jumatate fata de ceea ce se va cere pentru iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8. Stiind ca oamenii pun foarte mare accent pe pretul unui smartphone, foarte multa lume se asteapta ca Nokia 8 sa aiba succes, nu la fel de mare ca telefoanele Apple, sau Samsung, dar macar cat LG sau Sony.