iPhone 8 – noi Imagini cu o Componenta Importanta

iPhone 8 are o componenta importanta prezentata in imagini aparute direct din China, aceasta anuntand o potentiala schimbare majora pentru noi.

iPhone 8 are astazi una dintre cele mai importante componente prezentate in noi imagini venite direct din China, iar asta pentru ca acolo productia telefonului a inceput de ceva vreme. In imaginea de mai jos puteti vedea panou frontal al iPhone 8, cel sub care este aplicat efectiv ecranul si toate componentele care permit perceperea atingerilor facute de catre noi, dar si sistemul 3D Touch al Apple.

iPhone 8 are confirmate din nou camera frontala 3D si un senzor cu infrarosu separat de cel pentru proximiatate, sau lumina ambientala, regasite si in actualele modele. Ni s-a spus in atat de multe saptamani ca iPhone 8 urmeaza sa includa aceasta schimbare incepand din anul 2017, iar acum vedem o noua confirmare a componentelor pe care compania Apple urmeaza sa le implementeze.

iPhone 8 are deasemenea confirmata din nou acea margine de 4mm a ecranului, care ar trebui sa separe efectiv ecranul de marginea panoului frontal. Exact precum la modelele anterioare, sau in cazul tabletelor iPad, iPhone 8 va avea aceasta margine pentru a impiedica atingerea ecranului in momentul in care dispozitivul este cuprins in palma, aceasta putand fi o problema in cazul ecranului mai mare.

iPhone 8 – noi imagini cu o componenta importanta

iPhone 8 imagini componenta importanta

iPhone 8 are totusi o alta potentiala schimbare vizibila in acest panou frontal, mai exact o posibila a doua taietura deasupra celei care este vizibila intre senzori si camera. Am vazut unele panouri frontale anterioare care aveau nu una, ci doua taieturi intre senzori si camera, iar asta a sugerat faptul ca iPhone 8 va avea separat de taietura pentru difuzor inca o taietura, aparent pentru un iris scanner.

iPhone 8 imagini componenta importanta 1

iPhone 8 a fost zvonit a avea un iris scanner, insa informatiile n-au fost suficient de convingatoare pana acum, asa ca nimeni nu stie 100% sigur daca el exista. Avand in vedere noua camera frontala pe care Apple o pregateste pentru iPhone 8, impreuna cu un senzor cu infrarosu, e posibil ca un iris scanner sa nu mai fie necesar, dar totul depinde de felul in care a gandit Apple recunoasterea faciala cu Face ID.

iPhone 8 are noul design confirmat aproape in totalitate de catre zvonurile aparute pana in prezent, iar asta pentru ca Apple a avut grija ca toata lumea sa il afle din timp. Se pare ca nu mai exista ceva ce lumea sa nu cunoasca in legatura cu acest nou smartphone al companiei Apple, iar imagini precum cele din acest articol vom mai vedea pe masura ce productia iPhone 8 continua si primele unitati vor incepe sa fie livrate.