iPhone 8 cu Carcasa “Oglinda” – Prezentare Video

iPhone 8 ar urma sa fie lansat de catre compania Apple intr-o versiune speciala a carei carcasa urmeaza sa fie vopsita intr-o culoare care va semana foarte mult cu carcasele de tip “oglinda”. Am auzit acest zvon acum cateva saptamani in legatura cu iPhone 8 si nimic nu a mai aparut de atunci, separat de clonele chinezesti care incearca sa transforme in realitate ceea ce Apple ar putea decide sa nu lanseze vreodata.

iPhone 8 a fost clonat de catre chinezi in versiunea pe care o vedeti in clipul videod e mai jos, carcasa sa fiind exact ca o oglinda, deci va veti putea vedea fata in ea. Avand in vedere ca in China se produc de ani de zile carcase care sunt gandite in acest mod, era normal sa vedem si o clona pentru iPhone 8 care sa aiba o asemenea carcasa creata, iar ideea in sine nu este chiar atat de rea, desi Apple va face totul diferit, daca va decide sa il faca.

iPhone 8 este prezentat pentru prima oara in acest mod cu o asemenea clona creata pentru dispozitiv, dar macar ne putem face o idee in legatura cu ceea ce ar putea lansa Apple. In rest, vorbim despre o clona obisnuita a iPhone 8, iar dimineata v-am prezentat un alt clip video in care una neagra era aratata in detaliu, aceea fiind practic extrem de similara cu aceasta, exceptand carcasa tip “oglinda”.

iPhone 8 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, dar in baza unor zvonuri aparute astazi, se pare ca octombrie ar putea fi luna cea mai probabila pentru punerea in vanzare.