iPhone 7S – Noul Design Confirmat in Imagini

iPhone 7S are noul design confirmat intr-o serie de imagini in care este comparat inclusiv cu iPhone 8, multe noutati fiind pregatite de Apple.

iPhone 7S are noul design confirmat de o serie de imagini aparute in cursul acestei zile, noul smartphone fiind in productie impreuna cu iPhone 8, cu care este deasemenea comparat in imagini. Pana acum au aparut foarte putine informatii cu privire la iPhone 7S si iPhone 7S Plus, insa terminalele vor fi lansate impreuna cu iPhone 8 pe piata in luna septembrie, asa ca toata lumea va avea ocazia de a le cumpara pe toate 3.

iPhone 7S va avea anul acesta o carcasa din sticla in locul celei din aluminiu folosita in seria iPhone 7 si cele 2 lansate inaintea sa, schimbarea fiind extrem de buna. iPhone 7S va avea o carcasa din sticla similara cu cea pe care Apple o va utiliza inclusiv in iPhone 8, iar asta pentru ca in Cupertino cinev a luat decizia ca primul telefon va avea deasemenea un sistem de incarcare wireless integrat de Apple.

iPhone 7S scapa in sfarsit de cele benzi laterale ale carcasei, care au fost si sunt foarte urate si stricau aspectul carcasei, noul design fiind mult mai “curat” si mai frumos. Puteti vedea in imagini ca iPhone 7S are o carcasa extrem de similara cu cea a iPhone 8 din punct de veder al design-ului, compania Apple unificand terminalele din acest punct de vedere, iar asta probabil ii simplifica inclusiv procesul de productie.

iPhone 7S imagini design 4

iPhone 7S – noul design confirmat in imagini

iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea aceleasi dimensiuni ca seria iPhone 7, deci aici nu vor exista diferente pentru ca nici nu ar fi avut rost implementarea unor modificari. Ecranul iPhone 7S va fi exact la fel precum cel al iPhone 7, iar Touch ID nu va fi inclus in carcasa, desi unele zvonuri aparute zilele trecute sugerau asta, insa se pare ca in zadar pentru ca Apple nu va face aceasta schimbare stupida.

iPhone 7S imagini design 2

iPhone 7S va ramane cu o singura camera principala, in timp ce iPhone 7S Plus va armane cu o camera duala orizontala, asa ca nici aici nu se va schimba nimic. Doar iPhone 8 va avea o camera duala verticala, compania Apple incercand sa-si tina telefoanele din seria S cu putine schimbari importante de design, asa cum a facut in fiecare an cu telefoanele lansate in aceasta serie.

iPhone 7S imagini design 1

iPhone 7S va fi lansat impreuna cu iPhone 8 pe piata

iPhone 7S, in ciuda a ceea ce cred foarte multe persoane, va fi lansat impreuna cu iPhone 7S Plus si iPhone 8 pe pietele globale, aceasta fiind o premiera. Compania Apple a lansat pentru prima oara doua modele noi ale iPhone intr-o singura conferinta in cursul anului 2013, cand iPhone 5S si iPhone 5C au fost anuntate impreuna, iar in 2017 vine cu o alta premiera, lansand trei modele noi ale iPhone deodata.

iPhone 7S imagini design

iPhone 7S nu este cu mult mai prejos decat iPhone 8, insa nimeni nu poate nega faptul ca majoritatea fanilor Apple asteapta al doilea telefon si nu pe primul. Acest lucru este perfect normal din moment ce iPhone 8 vine cu atat de multe schimbari in comparatie cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, asa ca lumea il va cauta cu precadere, dar nu il va gasi prea usor, deoarece el va fi produs in cantitati mult mai limitate.

iPhone 7S si iPhone 8 vor fi lansate in septembrie.