iPhone 8 – Carcasa Apple care Confirma Touch ID

iPhone 8 cu Touch ID in carcasa este confirmat de catre o presupusa imagine cu o aparenta carcasa Apple care are taietura pentru cititorul de amprente.

iPhone 8 are astazi parte de o dezvaluire surprinzatoare, o carcasa, aparent, originala a companiei Apple confirmand faptul ca Touch ID a fost integrat in carcasa, cel putin in unele prototipuri. Puteti vedea in imaginea de mai jos aceasta carcasa presupusa a fi fabricata de catre compania Apple, ea nefiind terminata, ci doar partial fabricata pentru a ascunde, cel mai probabil, prototipurile iPhone 8 cu Touch ID in carcasa.

iPhone 8 a fost zvonit in repetate randuri ca urmand a fi lansat cu Touch ID in carcasa, am vazut schite care ne-au aratat asta, iar in ultima luna se tot spune ca el nu va fi implementat asa. Carcasa de mai jos, care se presupune ca ar fi una din piele fabricata de Apple, ne arata foarte clar ca un iPhone 8 cu Touch ID in carcasa a fost macar testat de catre inginerii celor din Cupertino si cred ca asta este 100% real.

iPhone 8 a fost testat intr-o versiune cu Touch ID in carcasa, de asta sunt 100% sigur si cred ca multi dintre voi aveti aceeasi parere, indiferent ce va fi lansat. E imposibil ca Apple sa nu fi luat macar in calcul lansarea iPhone 8 cu Touch ID in carcasa inainte de a renunta la idee, sau de a decide ca aceasta este cea mai buna solutie, desi foarte multa lume va fi nemultumita de decizia celor din Cupertino.

iPhone 8 Carcasa Apple Confirma Touch ID

iPhone 8 – Carcasa Apple care Confirma Touch ID

iPhone 8 cu sau fara Touch ID nu este deocamdata sigur, sigur fiind doar faptul ca acest sistem nu va fi inclus sub ecran, sistemul de operare al HomePod confirmand asta. Totusi, daca existau persoane care credeau ca Apple nu a testat un iPhone 8 cu Touch ID in carcasa, atunci inseamna ca ele nu inteleg ce inseamna sa testezi un smartphone inaintea lansarii pentru a vedea ce este oportun pentru implementare.

iPhone 8 Carcasa Apple Confirma Touch ID 2

iPhone 8 cu un Touch ID in carcasa va arata foarte urat, iar aceasta presupusa carcasa a companiei Apple confirma asta fara nici macar un dubiu. Chiar daca va imaginati ca iPhone 8 va avea Touch ID usor de utilizat in carcasa, realitatea este ca e stupid sa autorizezi orice cautand o gaura intr-o carcasa, sau husa, iar Apple stie asta, dar probabil ca nu are alta solutie daca decide sa implementeze cititorul de amprente acolo.

iPhone 8 Carcasa Apple Confirma Touch ID 1

iPhone 8 va avea multe noutati disponibile in comparatie cu seria iPhone 7 sau iPhone 7S, insa desigur ca nu va fi chiar totul pe placul tuturor clientilor. iPhone 8 scanat cu raze X zilele trecute avea un aparent conector pentru Touch ID vizibil in carcasa sa, asa ca nu ar fi chiar atat de imposibil de crezut ca versiunea finala are intr-adevar aceasta componenta vizibila acolo.