Prima Pagina iOS iOS – Evolutie Buna in fata Android in T2 2017

iOS – Evolutie Buna in fata Android in T2 2017

iOS a avut parte de un T2 2017 foarte bun in raport cu Android, conform unor noi date aparute ieri de la Kantar, o companie specializata pe analizarea pietei globale a smartphone. Conform celor de la Kantar, iOS a avut parte de cresteri substantiale in pietele importante pentru compania Apple, dar si de unele scaderi acolo unde compania Apple si-ar fo dorit sa fie intr-o evolutie pozitiva in T2 2017.

iOS a inregistrat cresteri ale cotei de piata in Germania, SUA, Australia, Japonia, Spania si Italia, in timp ce in Franta, Marea Britanie si China a avut o evolutie negativa. Dintre toate aceste tari, Japonia este cea in care s-a inregistrat cea mai mare crestere a cotei de piata, ea fiind urmata de catre Australia, iar pentru cea de-a doua nu s-a asteptat nimeni sa existe o imbunatatire atat de mare a cotei de piata.

iOS a inregistrat o crestere totala de doar 0.2% in cele mai importante 5 tari tari europene, in timp ce Android a inregistrat o crestere de 2.8%. Daca ne uitam totusi la Australia si Japonia, Android a pierdit acolo 2.9% si 8% din cotele de piata, in timp ce iOS a crescut cu 5.6% s 7.8%, deci a avut parte de o evolutie mult mai buna, in Japonia cotele de piata ale celor doua sisteme de operare fiind aproape egale.

iOS nu s-a descurcat grozav in Europa, insa in sud estul planetei lucrurile sunt complet diferite, acolo compania Apple fiind faorte iubita si inregistrand o evolutie excelenta.

iOS Cresteri Android T2 2017

 • Srb Srb

  Nu este problema…ios 1data cu noile ipad si viitoarele iphone va mai creste de sarbatori
  MoooS Craciuuun, cu plete dalbeee a sosit din Apple Store

 • V.P

  Foarte slab Apple ” la germanica ” Android domina cu 82% iar in Franta , Spania , Italia situatia asta asemanatoare , practic Apple se vede doar in Japonia , slab rau de tot .

 • This sucks!

  Android rulează pe telefoanele a cca 250 de producători. iOS rulează exclusiv pe iPhone. Deci despre ce vorbim noi aici???

 • creed

  “This sucks” luați aminte !!! iOS se regăsește doar pe iPhone și iPad , iar Android ….pe “n” dispozitive de la “n” mărci din toată lumea , sute de mărci . Dacă luam in calcul treaba asta …iOS este No.1

 • ibadea

  Clar, va fi bataie pe iphone de luna viitoare.

 • V.P

  Nu se dadea Srb cu fundul de pamant ca iPhone este cel mai dorit telefon din lume , cine impiedica pe cei vest sa cumpere iPhone ?? Pe astia din Anglia cine ii opreste de la a avea iPhone ?? Raspund eu ,, Android , sunt fani Android asta e cauza , nu toti dau pe spate dupa iOS cum va baga Srb in cap .

 • V.P

  La cat am asteptat noutatile alea este si normal .

 • This sucks!

  Ascultă, pissy…ma pi$$$$ pe Androidul tău!