Prima Pagina iOS 10 iOS 10.3.2 – Instalare Imposibila pe iPhone si iPad

iOS 10.3.2 – Instalare Imposibila pe iPhone si iPad

1

iOS 10.3.2 nu mai poate fi instalat pe iPhone si iPad incepand de noaptea trecuta, compania Apple oprind semnarea de SHSH-uri pentru aceasta versiune si implicit posibilitatea de a-l instala. Avand in vedere ca au trecut mai bine de 2 saptamani din momentul in care iOS 10.3.3 a fost lansat de catre cei din Cupertino, era normal ca semnarea de SHSH-uri pentru iOS 10.3. sa fie oprita, iar asta s-a intamplat oficial.

iOS 10.3.2 are o serie de vulnerabilitati foarte periculoase pentru iPhone si iPad, una dintre ele permitand preluarea controlului total asupra iDevice-urilor noastre. Compania Apple recomanda actualizarea la iOS 10.3.3 din momentul in care a lansat actualizarea, insa multa lume a preferat sa ramana la iOS 10.3.2 in ideea in care la un moment dat ar putea face jailbreak folosind o viitoare solutie, anuntata deja.

iOS 10.3.2 jailbreak a fost anuntat de catre unii hackeri cu doar cateva saptamani in urma si este asteptata de catre foarte multa lume, insa deocamdata nu este pregatita pentru lansare. Daca inca mai aveti iOS 10.3.2 si vreti sa faceti jailbreak, atunci va recomand sa “tineti” foarte bine de aceasta versiune, pentru ca daca o “pierdeti” nu veti mai putea reveni la ea vreodata si va trebui sa asteptati alta solutie de jailbreak.

iOS 10.3.2 nu mai poate fi instalat prin vreo metoda sau alta in momentul de fata si nici nu va putea fi instalat pe iPhone si iPad, asa ca fie il “protejati”, fie renuntati complet la el.

ios 10.3.2 instalare imposibil iphone ipad

Articolul anteriorBenchmark Games – jocurile iPhone cu cea mai buna grafica
Urmatorul articoliPhone 8 – Trei noi Functii Gasite in iOS 11
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.