iPhone 8 – Cand Apare noul Smartphone Appe ?

iPhone 8 cand apare in Romania va fi foarte cautat, o lansare in septembrie fiind preconizata, insa deocamdata nimic nu este 100% sigur.

iPhone 8 cand apare nu este stiut sigur, dar conform unor informatii noi publicate in aceasta seara de catre un cunoscut analist asiatic, Apple nu va intarzia aparitia acestui smartphone foarte important. Ming-Chi Kuo ne spune cand apare iPhone 8 si conform lui, compania Apple a decis ca lansarea iPhone 8 sa aiba loc in luna septembrie, asa cum s-a spus de la bun inceput despre acest terminal asteptat de foarte multa lume.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat in cea de-a doua parte a lunii septembrie, iar cand apare va fi extrem de multa lume interesata sa-l cumpere, indiferent unde va fi disponibil. Cand apare iPhone 8 se asteapta ca Apple sa aiba cozi lungi in fata magazinelor sale, asa cum se intampla cu fiecare lansare majora a unui nou model de iPhone, insa anul acesta lucrurile sunt mai speciale din cauza importantei modelului.

iPhone 8 cand apare va fi disponibil si in cantitati extrem de limitate, informatiile de astazi spunandu-ne ca pana in 3 milioane de unitati vor fi disponibile pentru livrare. Cand apare iPhone 8 Apple va avea grija sa prioritizeze tarile importante pentru ea in vederea livrarii primelor modele, astfel ca exista sanse ca unele tari din primul val sa aiba doar modele expuse pe mesele magazinelor Apple, dar nimic in stocuri pentru cumparare.

iPhone 8 – Cand Apare noul Smartphone Appe ?

iPhone 8 cand apare

iPhone 8 cand apare va fi vandut impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, toate cele trei smartphone-uri Apple urmand a fi comercializate impreuna din septembrie. iPhone 8 cand apare va fi disponibil in doar 3 culori, deoarece Apple ar urma sa il puna in vanzare cu noi carcase din sticla care sunt vopsite in culorile : negru, auriu si argintiu, restul urmand a fi pastrate pentru viitoarele modele.

iPhone 8 va fi prezentat de catre Apple impreuna cu iPhone 7S in evenimentul care ar trebui sa aiba loc la inceputul lunii septembrie, iar atunci ni se va spune cand apare. Inainte sa apara iPhone 8 pe piata, compania Apple va organiza o sesiune de precomenzi pentru noul sau produs, deci toti cei interesati il vor putea primi acasa in ziua lansarii, sau l-ar putea ridica dintr-un magazin al companiei Apple.

Cand apare iPhone 8 in Romania ? Ei bine, daca avem noroc, iPhone 8 ar trebui sa fie lansat in Romania la o saptamana dupa lansarea globala, asa cum s-a intampla anul trecut cu seria iPhone 7. Desigur ca nimeni nu poate garanta faptul ca iPhone 8 apare in Romania atat de devreme, mai ales avand in vedere problemele de productie, asa ca s-ar putea sa mai avem de asteptat dupa el, desi nimeni nu vrea asta.