Samsung Galaxy Note 8 – Versiunea Foarte Scumpa

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat intr-o versiune speciala cu 256 GB spatiu de stocare, aceasta urmand a fi foarte scumpa, dar disponibila in putine tari.

Samsung Galaxy Note 8 va fi disponibil inclusiv intr-o versiune foarte scumpa anul acesta, ea fiind confirmata de catre o dezvaluire facuta in cursul noptii trecute. Aceasta nu este prima oara cand auzim despre lansarea unui Samsung Galaxy Note 8 foarte scump, insa zvonul a fost repetat constant in ultimele zile, asa ca vorbim cel mai probabil despre ceva 100% adevarat si venit de la partenerii companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre cei de la Samsung inclusiv intr-o versiune numita Emperor Edition, aceasta urmand a avea 256 GB spatiu de stocare si probabil 8 GB RAM. S-a speculat inca de acum cateva luni ca Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut intr-o versiune cu 256 GB spatiu de stocare pentru cei interesati, iar asta pare sa fie 100% adevarat, chiar daca putini credeau atunci in zvon.

Samsung Galaxy Note 8 este primul model din serie care va fi vandut in mai mult de o versiune cu spatiu de stocare integrat, Samsung Galaxy Note 7 fiind vandut in doar una. Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut de catre compania Samsung intr-o versiune standard cu 64 GB sau 128 GB spatiu de stocare, plus aceasta versiune a imparatului, care va avea 256 GB spatiu de stocare inclus.

Samsung Galaxy Note 8 – aceasta este versiunea foarte scumpa

samsung galaxy note 8 versiunea scumpa

Samsung Galaxy Note 8 in aceasta versiune cu 256 GB spatiu de stocare ar putea costa minim 1100 sau 1200 de euro/dolari, dar ar putea fi vanduta doar in Asia. Samsung are obiceiul de a lansa modele speciale ale smartphone-urilor sale numai in Coreea de Sud si/sau China, iar acest model al Samsung Galaxy Note 8 urmeaz sa fie disponibil doar acolo pentru fanii inraiti pe care compania ii are in zona.

Samsung Galaxy Note 8 are 3D Touch integrat, surse din interiorul companiei confirmand in cursul zilei de ieri faptul ca aceasta functie a iPhone va fi intr-adevar copiata. Samsung Galaxy Note 8 va veni cu un ecran care are o diagonala de 6.3 inch, sau 6.4 inch, acesta urmand a avea si o baterie de 3300 mAh integrata penru a-i sustine ecranul de dimensiune mai mare, dar ea ar urma sa fie una foarte sigura.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial pe data de 23 august de catre compania Samsung, o conferinta fiind deja programata in New York de catre coreeni. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 va avea loc pe data de 15 septembrie, dupa ce precomenzile vor incepe pe data de 1 septembrie si vor fi deschise timp de 10 zile, asa ca atunci vom afla si cam cat succes are acest nou smartphone premium.