IMPOSSIBLE ROAD – aplicatia recomandata de Apple, oferita la reducere

IMPOSSIBLE ROAD a fost promovata ca aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad promovata de catre compania Apple, iar in clipul video de mai jos aveti prezentat gameplay-ul sau. Vorbim despre un joc in care scopul nostru va fi de a ghida o minge pe o serie de curse care ne pun vigilenta si timpii de reactie la foarte mare incercare.

Intreaga lume a jocului IMPOSSIBLE ROAD este creata in baza unor trasee similare celor pentru roller-coastere, astfel ca viteza este un element cheie in gameplay. Pe parcursul desfasurarii actiunii va trebui sa evitati obstacole si sa tineti mingea pe traseul potrivit pentru a ajunge la finalul fiecarui nivel si a progresa spre urmatorul.

“IMPOSSIBLE ROAD is a pure, minimal arcade game about risk, reward, and rollercoasters. Guide THE VESSEL down the roller coaster-like track at speed, scoring for each gate you make it through. Navigate hair-pin bends, jumps, banked curves and adverse camber in the quest for the perfect line.”

IMPOSSIBLE ROAD este compatibil cu sistemul 3D Touch al terminalelor iPhone si desigur ca ne ofera posibilitatea de a folosi gamepad-uri pentru iOS in ideea de a-l controla. Jocul are 4 teme de care ne putem folosi si are un fundal sonor de exceptie, asa ca veti avea parte de o experienta extrem de interesanta dupa ce il veti instala in terminale.

  • Universal app, for iPad, iPhone, iPod touch.
  • 3D Touch support (3D Touch compatible device required)
  • Support for iOS controllers and some other arcade control peripherals.
  • 4 colour themes
  • Original minimal techno soundtrack.
  • Game Center leaderboards.
  • Challenge your friends to beat your score (iOS 6.0 and Game Center required).

IMPOSSIBLE ROAD este disponibil pentru descarcare cu 50% reducere, in format universal, din App Store urmand acest link.