Prima Pagina iOS 11 iOS 11 public beta 5 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 5 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 5 poate fi instalat chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch, iar acest tutorial te ajuta sa faci procedura foarte rapid.

iOS 11 public beta 5 a fost lansat oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, prima versiune dedicata utilizatorilor fiind practic versiunea beta 2 lansata zilele trecute pentru dezvoltatori. Incepand de astazi iOS 11 public beta 5 poate fi instalat de catre orice utilizator de iPhone, iPad si iPod Touch, dar desigur ca nu va recomand sa va pripiti, cel putin deocamdata.

iOS 11 public beta 5 poate parea tentant pentru a va bucura de toate noutatile pe iPhone, iPad si iPod Touch chiar acum, dar din pacate el are foarte multe probleme. Cea mai mare dintre el este autonomia redusa a bateriei in iOS 11 public beta 5, dar avem si imposibilitatea de a inchide complet aplicatiile, probleme cu control center, interfata, performantele si multe, multe altele.

In aceasta idee, nu va recomand sa instalati iOS 11 public beta 5 in terminalele voastre. Inainte de a incepe trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 11 public beta 5 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

iOS 11 public beta 5 – instaleaza pe iPhone si iPad

iOS 11 public beta 5 instaleaza iPhone iPad

Pentru a instala iOS 11 public beta 5 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

 1. Acceseaza aceasta pagina folosind browserul Safari.
 2. Apasa butonul Sign Up si logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
 3. Accepta termenii si conditiile apasand butonul Accept.
 4. Alege sectiunea iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
 5. Apasa butonul Download Profile.
 6. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
 7. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
 8. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software UpdateConfigurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and InstallDescarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 11 public beta 5 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca nu sunteti multumiti de problemele pe care le are iOS 11 public beta 5, atunci puteti face downgrade la iOS 10.3.3, folosind acest tutorial.

 • puiustefan

  E diferit fata de public beta 4. Este mult mai fluent. Au rezolvat multe buguri si se misca mult mai bine.

 • attilar1

  E ok, pe iphone 7 cand vorbesti cu cineva la telefon, asa se aude de parca e distrus difuzorul, foarte neplacut. Am incercat sa setez volumul, dar se aude la fel, am vorbit cu 4-5 persoane dar e la fel…….

 • Srb Srb

  Asa o sa ajungem daca prrostii continua sa cumpere doar telefoanele mari
  https://www.youtube.com/watch?v=LDiiXlphhng

 • Mihaitza1985

  Asteptati varianta oficiala si nu va mai plangeti aici ca nu merge softul…daca nu aveti rabdare sa asteptati acceptati orice neplacere pt ca e in testare…

 • Pițurcă Andrei-David

  Salut , cum pot face o instalare curată cu public beta ? Prin iTunes mă refer

 • preocupatu

  Asteapta puisor lansarea oficiala