Prima Pagina Huawei Huawei Mate 10 – Primele Imagini Amintesc de iPhone 5

Huawei Mate 10 – Primele Imagini Amintesc de iPhone 5

Huawei Mate 10 apare in primele imagini care ne arata un smartphone ce seamana cu iPhone 5 din punct de vedere al design-ului, in mod surprinzator.

Huawei Mate 10 apare astazi in primele imagini care ne aduc aminte de un design similar cu cel folosit de catre compania Apple pentru iPhone 5, cel putin pentru marginile laterale. Huawei Mate 10 are in rest un design diferit fata de cel al vechiului smartphone Apple, iar per total s-ar putea sa fie un smartphone care ar putea arata mai bine chiar si decat Samsung Galaxy S8, cu un ecran care acopera tot panoul frontal.

Huawei Mate 10 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.1 inch care va domina intregul panou frontal, dupa cum puteti vedea si din imaginile de mai jos. Cei de la Huawei s-au gandit intr-un final sa preia trendul competitorilor si sa creeze un Huawei Mate 10 care sa aiba un design care sa atraga, iar asta pentru ca Samsung Galaxy S8 a uimit intreaga lume cu al sau design si avea nevoie de concurenta.

Huawei Mate 10 Imagini Amintesc iPhone 5 3

Huawei Mate 10 va avea si o camera duala implementata de catre chinezii de la Huawei, aceasta fiind creata in colaborare cu cei de la Leica, asa cum se intampla si in cazul Nokia.  Huawei Mate 10 va avea inclusiv un stabilizator optic de imagine pentru unui dintre senzori, iar sub camera duala se afla inclusiv un cititor de amprente, butonul Home fizic din panoul frontal fiind complet eliminat de catre Huawei.

Huawei Mate 10 Imagini Amintesc iPhone 5

Huawei Mate 10 – primele imagini amintesc de iPhone 5

Huawei Mate 10 va avea deasemenea un port USB-C impreuna cu doua difuzoare, deci va avea totusi capacitatea de a reda muzica mai tare, asa cum se intampla cu iPhone 7. Schimbarea a fost una foarte buna pentru cei de la Apple, iar Huawei Mate 10 va bucura foarte multi utilizatori cu aceasta schimbare, considerata a fi excelenta de catre foarte multi dintre actualii clienti Huawei, care asteapta noul model.

Huawei Mate 10 Imagini Amintesc iPhone 5 1

Huawei Mate 10 va avea un chip Kirin 970 care este deja in productie la TSMC si nu numai, el urmand a include si 6 GB RAM pentru performante bune. Huawei Mate 10 va avea o baterie de peste 4000 mAh integrata pentru ca trebuie sa sustina ecranul masiv pe care Huawei l-a implementat, deci autonomia ar trebui sa fie foarte buna, fara a afecta in vreun fel siguranta utilizatorilor finali.

Huawei Mate 10 Imagini Amintesc iPhone 5 2

Huawei Mate 10 va avea totusi o problema majora, deoarece Huawei l-ar putea vinde la preturi care incep de la minim 1000 de dolari, sau euro. Preturile sunt similare cu cele pe care iPhone 8 si Samsung Galaxy Note 8 le vor avea, iar daca Huawei Mate 10 va fi atat de scump, atunci va prinde praf pe rafturile multor magazine deoarece extrem de putin persoane vor cheltui atatia bani pe un smartphone chinezesc.

 • Srb Srb

  oare cand va fi anuntat oficial ? se stie?

 • adrian

  Clar de acolo s-au inspirat…
  Titluri deosebite in ultimul timp 🙁

 • Srb Srb

  cum se zvoneste iphone de minim 1000$ cum copiaza si ceilalti acest zvon

 • Gabriel.86

  Arata foarte bine. Arata mai bine decat samsung S8 si Iphone Pro. Nu stiu de ce nu a venit Apple cu un design similar i5.

 • Srb Srb

  cica in Octombrie…deci clar se va alege praful daca va fi 1000$ cand ai iesite deja Note 8 si iphone 8 (adica pt ambele platforme ai deja iesite la acelasi pret cele mai bune produse)

 • iRaz

  Ce bine ar fi ca stirile sa fie stiri nu intepretari personale. Exista commenturi pentru asta.
  Ca sa nu mai vorbim de Metoda DE a Anunta aCeste Stiri de 5 STELE !

 • ibadea

  Pana acum LG G6 era pentru mine cel mai frumos telefon android de anul acesta. Acum este acest Huawei Mate 10, din punctul meu de vedere este peste S8, S8+, N8. Si da, are multe elemente copiate de la iphone 5. Pretul estimat pentru el este de 700 eur din cate am citit.

 • Alexandrescu Ciprian

  Total de acord. Ar fi ideal că administratorul să prezinte știrea ca atare. De unde știe el că va prinde praf.?! Cred că se înșeală!!
  Elegant.

 • Marin

  “multe elemente copiate de la iphone 5”

  Serios? Poti sa dezvolti?
  Nu prea seamana deloc cu iphone 5.
  Exista mai multe chestii care le diferentiaza decat elemente de design care sa le faca asemanatoare.

 • radu

  administratorul e fan apple