Google Pixel 2 vs iPhone 8 vs Note 8 vs LG V30 – Comparatia Gigantilor

Google Pixel 2, iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata dimensiunile fiecarui smartphone in parte. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy Note 8 isi domina concurenta in ceea ce priveste dimensiunile, LG V30 venind pe locul al doilea, Google Pixel 2 pe locul al treilea, iar iPhone 8 este cel mai mic dintre toate cele 4 smartphone-uri comparate.

Google Pixel 2 arata si cel mai rau dintre toate cele 4 smartphone-uri, iar asta pentru ca in comparatie cu iPhone 8, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30, design-ul sau pare smuls din anul 2016, nu 2017. Desigur ca Google nu pune chiar atat de mare pret pe asta si vrea ca Google Pixel 2 sa fie util in principal pentru cei care folosesc smartphone-ul pentru a testa aplicatiile pe care le lanseaza in platforma Android.

Google Pixel 2 vs iPhone 8 vs Note 8 vs LG V30 – Comparatia Gigantilor

Google Pixel 2 vs iPhone 8 vs Note 8 vs LG V30

Google Pixel 2 este totusi cel mai ingust dintre toate smartphone-urile, in ciuda faptului ca nu este cel mai scund, iPhone 8 fiind mai lat, conform informatiilor de pana acum. Aceasta situatie este destul de interesanta, pentru ca Google Pixel va avea un ecran mai mic decat cel al iPhone 8, insa asta nu inseamna ca el este si mai ingust, ba din contra, iar marginile ecranului nu afecteaza latimea sa.

Google Pixel 2 va fi ultimul dintre cele 4 care va ajunge pe piata, Samsung Galaxy Note 8 si LG V30 urmand a fi lansate impreuna, in timp ce iPhone 8 ii va urma.

 

Articolul precedentiOS 11 beta 5 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor
Articolul următoreMAG – 8 august – Huse de iPhone cu Pret de 2 LEI
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.