iOS 11 beta 6 vs beta 1 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 6 este comparat cu versiunea beta 1, cele doua fiind lansate luna aceasta de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad. Peste o luna si jumatate de dezvoltare despart versiunile beta 1 si beta 6 ale iOS 11, iar clipul video de mai jos incearca sa ne arate care sunt performantele celor doua build-uri ale sistemului de operare pentru iDevice-uri.

iOS 11 beta 6 are in mod clar performante mult mai bune decat versiunea beta 1 pe iPhone 5S, terminalul care arata cel mai bine diferentele de care avem parte. Nu vorbim despre o crestere majora in performante pentru iOS 11 beta 6 in comparatie cu prima versiune, dar putem vedea totusi ca Apple progreseaza in a ne oferi cele mai bune performante posibile pentru terminalele iPhone, iPad si iPod Touch.

iOS 11 beta 6 reprezinta aproximativ jumatatea procesului de dezvoltare al iOS 11, compania Apple urmand a mai lansa inca 1 sau 2 versiuni beta pana in momentul lansarii versiunii finale.

7 COMENTARII

  1. Tocmai ce am instalat Beta 6 Clean și totul se mișcă super ok , pot spune ca este la fel de rapid ca 10.3.3, pe iPhone 7 plus . Cred că varianta finala va fi una super reușită ✌?