Prima Pagina Apple iOS 11 – Functia noua pe iPhone pentru Touch ID

iOS 11 – Functia noua pe iPhone pentru Touch ID

iOS 11 vine cu o schimbare interesanta pentru Touch ID pe iPhone, compania Apple implementand aceasta modificare fara a anunta undeva acest lucru. Mai exact, compania Apple a implementat o metoda prin care Touch ID poate fi dezactivat imediat prin simpla apasare a unui singur buton, utilizatorii fiind obligati sa introduca parola, sau codul de acces pentru a debloca telefoanele sau tabletele.

iOS 11 dezactiveaza Touch ID dupa ce apasam de 5 ori butonul Power si avem afisate optiunile pentru inchidere si apelarea serviciilor de urgenta. Daca alegem functia SOS pentru apelarea serviciilor de urgenta, iOS 11 va dezactiva automat Touch ID si va impune introducerea codului de acces al terminalelor pentru a avea acces la ele, el fiind dezactivat permanent pana cand este introdus codul.

iOS 11 – functia noua pe iPhone pentru Touch ID

iOS 11 aduce aceasta functie dupa ce pana acum compania Apple obliga utilizatorii sa reporneasca un iPhone pentru a putea deactiva Touch ID. Schimbarea este una foarte buna pentru ca ne ofera posibilitatea de a dezactiva sistemul de autorizare a amprentei fara a reporni terminalele, iar asa oricine are o amprenta inregistrata nu va putea face deblocarea daca nu stie si codul de acces al dispozitivului.

iOS 11 prin aceasta schimbare pentru Touch ID aduce putina utilitate pentru cei care in anumite situatii nu doreau ca functia sa fie activa pentru ei. Spre exemplu daca cineva v-ar obliga sa va deblocati telefonul, daca folositi aceasta functie, deblocarea ar fi imposibila cu amprenta, asa ca telefonul vostru ar fi in siguranta, pana in momentul in care este introdus codul de acces al terminalului in iOS 11.

 • Srb Srb

  LUATI DE AICI ANDROIZI…voi aveati asa ceva dar mergea ca un kkt

 • Daddy

  Foarte tare

 • shapk

  Mamaaaa… Cata inovatie! Ce functie! Wooow! Pe Samsung si orice Android e de ani buni, dar Apple “a perfectionat-o”. 😂😂😂 Doamne, cat de usor isi prosteste Apple fanii cu nimicuri…

 • Srb Srb

  Tu nici android nu ai. Am incercat acum 2 ore asa ceva pe un s6 edge si a ras androidul de mine.
  Mincinosi androizii astia

 • shapk

  De tine rade si Windows Phone.

 • marsell

  Care a incercat ios 11 beta 5 mi se pare cel mai rapid incercat pana acum pe un iphone, i7

 • Srb Srb

  Slaba rau

 • Leo MC

  Păi ce-ți pasă ție că iOS nu are aceste funcții atât timp cât tu le folosești de ani de zile pe Androizii tăi?
  Mă vezi pe mine că fac mișto de Samsung, pentru că a integrat funcții pe care iP le avea de ani de zile? Ba, din contra, mă bucur pentru utilizatorii săi.