iPhone 8 Concept arata un Buton Home Foarte Util

iPhone 8 apare astazi intr-un nou concept foarte interesant care inearca sa ne arate cum ne-ar putea fi cu adevarat util un buton Home virtual. Stim deja ca iPhone 8 nu va mai avea un buton Home fizic pentru ca Apple extinde ecranul pe intregul panou frontal al viitorului smartphone, astfel ca vom avea parte de o experienta complet noua de a utiliza butonul Home virtual pentru iOS 11.

iPhone 8 in conceptul de mai jos ne arata un Homebar, adica o portiune din ecran care este gandita pentru a avea o serie de functii implementate in iOS 11. Mai exact, iPhone 8 ar urma sa afiseze acolo notificari din aplicatii, un buton Home virtual, dar si informatii sau scurtaturi pentru alte aplicatii, lucru care ar face utilizarea noului smartphone mult mai simpla, daca Apple ne-ar permite sa le si personalizam.

iPhone 8 cu acest Homebar ar putea afisa inclusiv informatii din aplicatia pentru muzica, posibilitatea de a face apeluri telefonice, sau a seta o alarma, totul foarte simplu si usor. Practic, ideea din spatele acestui tweak este foarte similara cu eea ce ofera unele tweak-uri din Cydia, iar Apple ar putea face iPhone 8 extrem de util cu toate acestea, insa e greu de spus daca are intr-adevar dorinta de a face asta pentru noi.

iPhone 8 va fi prezentat luna viitoare si lansat la 10 -14 zile dupa aceea, dar decamdata nu sunt cunoscute datele.

iPhone 8 concept buton Home virtual