Samsung Galaxy Note 8 Listat de Orange Romania

Samsung Galaxy Note 8 a fost listat de catre Orange Romania, operatorul de telefonie mobila dezvaluind doua culori ale noului smartphone al Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 a fost listat de catre Orange Romania in propriul magazin online in cursul acestei zile, operatorul de telefonie mobila divulgand practic denumirea si doua culori. Cei de la Orange au listat in cadrul propriului website versiunea neagra si ea aurie a Samsung Galaxy Note 8, acestea urmand a fi doar doua dintre culorile in care noul smartphone urmeaza sa fie vandut de catre Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie vandut de catre compania Samsung si intr-o noua culoare numita “deep blue”, dar aceasta va fi anuntata pe 23 august. Cei de la Orange au pornit zilele trecute inclusiv o noua editie a programului Orange Smartphone Tester, iar Samsung Galaxy Note 8 va fi oferit de catre operator pentru cei interesati sa-l testeze, inscrierile fiind deja active in aceasta pagina.

Samsung Galaxy Note 8 este dezvaluit in premiera de catre Orange Romania, pentru ca niciun alt operator de telefonie mobila nu a mai oferit informatii cu privire la viitorul smartphone. Samsung a dezvaluit totusi pana acum mai toate noutatile privind Samsung Galaxy Note 8, inclusiv specificatiile pe care acesta urmeaza sa il aiba, asa ca listarea din website-ul Orange nu confirma decat doua dintre culori, nimic mai mult.

Samsung Galaxy Note 8 a fost listat de Orange Romania

Samsung Note 8 Orange Romania

Samsung Galaxy Note 8, conform unor informatii descoperite in doua brosuri aparute in cursul zilei de ieri, urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch. Vorbim tot despre un Infinity Display precum in cazul Samsung Galaxy S8, acesta urmand a avea si o rezolutie de 2920 x 1440 pixeli, la fel precum in cazul smartphone-ului lansat in aprilie, Samsung Galaxy Note 8 si telefonul disponibil acum pe piata avand multe puncte similare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea un chip Qualcomm Snapdragon 835, precum in cazul Galaxy S8, insa noul telefon va avea 6 GB RAM integrati. Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala oferita de catre compania Samsung, aceasta urmand a beneficia de doi senzori de imagine de 13 megapixeli fiecare, cu stabilizare optica si zoom optic, deschiderea urmand a fi de f/1.7 pentru fiecare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea si o baterie de 3300 mAh integrata, aceasta fiind mai sigura decat cele implementate in Samsung Galaxy Note 7, care exploda fara oprire. Samsung Galaxy Note 8 va fi pus in vanzare de catre compania Samsung, cel mai probabil, incepand cu data de 15 septembrie, noul smartphone urmand a avea un pret de vanzare de minim 1000 de dolari, sau euro, cand va ajunge pe piata.