Samsung Galaxy Note 8 – Functii Dezvaluite in Materialul Promotional

Samsung Galaxy Note 8 are functii dezvaluite intr-un material promotional aparut in cursul acestei zile, el fiind pregatit de catre partenerii companiei Samsung pentru lansare. Samsung Galaxy Note 8 are design-ul confirmat inca de acum cateva luni chiar de catre compania Samsung, asa ca astazi vedem doar noi informatii privind functiile de care urmeaza sa se bucure clientii dupa achizitie.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, conform acestui material promotional. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 va avea si un iris scanner pentru securitate biometrica, insa utilizatorii vor avea inclusiv recunoastere faciala si scanarea amprentelor, rezistenta la apa si praf fiind deja un must-have pentru un smartphone premium.

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional

Samsung Galaxy Note 8, desi acest material promotional nu o spune, va avea doua chip-uri integrate, unul Qualcomm Snapdragon 835 si unul Exynos 8895 pentru modele vandute in diverse continente. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si o baterie de 3300 mAh integrata, iar asta ii va oferi o autonomie suficient de buna pentru aproape orice fel de functii pe care utilizatorii le-ar putea dori.

Samsung Galaxy Note 8 – functii dezvaluite in materialul promotional

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea o camera duala integrata, desi nu se specifica megapixelii pentru fiecare senzor de imagine. Totusi, o camera va fi telephoto cu zoom optic de pana la 2X, ca iPhone 7 Plus, in timp ce una va fi standard si va avea zoom digital, insa ambii senzori de imagine urmeaza sa aiba deschidere f/1.7, mult mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, dar inferioara celei din LG V30.

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional 21

Samsung Galaxy Note 8 va avea deschidere f/1.7 pentru camera telephoto cu zoom 2X, in timp ce iPhone 7 Plus are deschidere f/2.8, diferenta fiind uriasa, cifra mai mica fiind mai buna. Nu se stie deocamdata ce fel de camere va avea iPhone 8, insa e posibil ca Apple sa ofere o camera cu deschidere la fel de buna, desi probabil cea telephoto va fi de calitate inferioara, asa cum se intampla al iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung, evenimentul urmand a fi organizat in New York, la fel ca anul trecut. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc in 15 septembrie, conform unor surse ale celor de la Samsung, asa ca va trece destul timp intre evenimente, asa cum se intampla in mod normal cu produsele companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la 1000 de dolari, sau euro, doar putin mai ieftin decat iPhone 8.

 

28 COMENTARII

  1. abia astept sa vad daca vorbeste in engleza tot CEO samsung….doamne cat iubesc acea experienta pt ca te face sa apreciezi si mai mult eventul Apple

  2. “ambii senzori de imagine urmeaza sa aiba deschidere f/1.7, mult mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, dar inferioara celei din LG V30″… Poate ca deschiderea LG f1.6 este ușor mai mare, dar toți producătorii merg pe aceeași rețetă când vine vb de camera duala…. Primul senzor cu ceea mai mare deschidere + OIS, al doilea senzor cu deschidere mult mai mica și fără OIS, așadar exista foarte mari șanse ca LG sa vine cu primul senzor cu deschidere de f1.6 +OIS, iar al doilea f2. 0 (sau mai mult) fără OIS
    Dar la Samsung vb de ambii senzori cu deschidere de F1. 7 + OIS la ambii senzori (mult mai bine ca ceilalți), totuși îmi vine greu sa cred ca va zoom optic 2X și nu 3X, mai ales ca în presupusele imagini făcute cu N8 avea un zoom optic al naibii de bun

  3. Dar de ce ii trebuiesc atâtea update-uri de securitate? E atacat tot timpul de balauri săracul android? Dar pe androizii mid-range și low-range care nu primesc așa des update-uri cine-i protejează? Ai și antivirus la el?
    Mi-e ciuda pe tine ca eu la iOS nu primesc așa des update-uri de securitate,unde mai pui ca nici un amărât de aplicație antivirus nu pot da jos din appstore! ?

  4. Update-urile de securitate la Samsung sunt mai rare ca versiunile de ios 10 lansate. Doar ca la Ios cand baga un patch de securitate se numeste versiune noua ios. Ca ei atat pot aduce nou. Patch-uri. Iar cand mai baga o culoare, o animatie sau o iconita in plus se schimba radical denumirea versiunii. De la 9 devine 10 sau de la 10 devine 11. Apoi baga la greu nukerotari la orice patch de 100 de mega.

  5. Am zis ca sunt mai rare decat versiunile de ios 10. Repeta clasa 1 sa inveti sa citesti. Ceea ce inseamna ca ios are mai multe vulnerabilitati sau bug-uri de rezolvat. Nu mai zic de faptul ca lag-ul pe Iphone e tot mai mare in timp ce pe Samsung a disparut total. Iar orice bug-fix sau vulnerabilitate rezolvata pe Android nu se numeste versiune noua. Versiune noua e cand se vine cu ceva nou. Functii noi. La Ios si un patch de 100 mb e versiune noua. Ca ei prin patch-uri inoveaza.

  6. Update-ul de securitate este necesar și vine de la Google. E normal ca Androidul să fie atacat pentru că este relevant în piață. Bine că Google se ocupă serios de securitate.

  7. Pe android primesti update de scuritate pe luna ,fie el samsung ,huawei ,htc…etc.(chiar si cele slabe) ,ma asteptam ca tu sa iti dai seama ca android prezinta un interes mult mai mare pentru hackeri decat ios (ca deh…un numar mai mare) ,se mai dau update-uri pentru vulnerabilitati critice(pe langa cele de la inceputul lunii) ,daca dai un search pe google o sa vezi ca rata rezolvarii vulnerabilitatiilor pe google este cu mult mai mare fata de apple (si aparitia altor vulnerabilitati este mult mai mare datorita interesului foarte mare pentru android) ,antivirus nu trebuie daca nu descarci aplicatii din afara google play, nu inteleg de ce aduceti vorba de securitate atata timp cat exista jailbreak ,ca sa faci jailbreak practic ii dai voie unui malware(adica programul care face acest lucru) sa se foloseasca de vulerabilitatea x ca sa intre in sistemul de operare si sa il schimbe radical ,orice malware se poate folosii de respectiva vulernabilitate(poti lua un malware si de pe diverse site-uri) ,pe android nu am auzit de o asemenea vulnerabilitate si sa nu mai zic ca apple nu prea este in stare sa o rezolve ,atata timp cat exista jailbreak nu inteleg cum puteti sa spuneti ca ios este mai sigur decat android ,am vazut cu totii ce se intampla cand hacker-ii pun ochii pe apple…..apar toate pozele cu vedete pe internet(a patit google asa ceva?) ,ios este un soft…android este un soft ,nu poti sa securizezi 100% un soft ,ambele sunt vulnerabile doar ca unul prezinta un interes mult mai mare fata de altul(nu cred ca are rost sa iti explic de ce ,presupun ca iti dai seama singur).