Samsung Galaxy Note 8 – Functii Dezvaluite in Materialul Promotional

28

Samsung Galaxy Note 8 are functii dezvaluite intr-un material promotional aparut in cursul acestei zile, el fiind pregatit de catre partenerii companiei Samsung pentru lansare. Samsung Galaxy Note 8 are design-ul confirmat inca de acum cateva luni chiar de catre compania Samsung, asa ca astazi vedem doar noi informatii privind functiile de care urmeaza sa se bucure clientii dupa achizitie.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran Super AMOLED cu diagonala de 6.3 inch si rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, conform acestui material promotional. Desigur ca Samsung Galaxy Note 8 va avea si un iris scanner pentru securitate biometrica, insa utilizatorii vor avea inclusiv recunoastere faciala si scanarea amprentelor, rezistenta la apa si praf fiind deja un must-have pentru un smartphone premium.

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional

Samsung Galaxy Note 8, desi acest material promotional nu o spune, va avea doua chip-uri integrate, unul Qualcomm Snapdragon 835 si unul Exynos 8895 pentru modele vandute in diverse continente. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si o baterie de 3300 mAh integrata, iar asta ii va oferi o autonomie suficient de buna pentru aproape orice fel de functii pe care utilizatorii le-ar putea dori.

Samsung Galaxy Note 8 – functii dezvaluite in materialul promotional

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional 1

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea o camera duala integrata, desi nu se specifica megapixelii pentru fiecare senzor de imagine. Totusi, o camera va fi telephoto cu zoom optic de pana la 2X, ca iPhone 7 Plus, in timp ce una va fi standard si va avea zoom digital, insa ambii senzori de imagine urmeaza sa aiba deschidere f/1.7, mult mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, dar inferioara celei din LG V30.

Samsung Galaxy Note 8 Functii Dezvaluite Material Promotional 21

Samsung Galaxy Note 8 va avea deschidere f/1.7 pentru camera telephoto cu zoom 2X, in timp ce iPhone 7 Plus are deschidere f/2.8, diferenta fiind uriasa, cifra mai mica fiind mai buna. Nu se stie deocamdata ce fel de camere va avea iPhone 8, insa e posibil ca Apple sa ofere o camera cu deschidere la fel de buna, desi probabil cea telephoto va fi de calitate inferioara, asa cum se intampla al iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung, evenimentul urmand a fi organizat in New York, la fel ca anul trecut. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba loc in 15 septembrie, conform unor surse ale celor de la Samsung, asa ca va trece destul timp intre evenimente, asa cum se intampla in mod normal cu produsele companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la 1000 de dolari, sau euro, doar putin mai ieftin decat iPhone 8.