eMAG – 20 august, Mac-urile au Pret Redus cu 2000 LEI

eMAG pe 20 august are iMac, MacBook, Mac Pro, sau Mac Mini cu reduceri de pana la 2000 de LEI, promotiile fiind foarte mare in momentul de fata.

eMAG are pe 20 august in vanzare zeci de modele de iMac si MacBook care au reducere de pana la 2000 de LEI in functie de modelul de care sunteti interesati voi. Cele mai mari reduceri sunt disponibile in categoria de produse din aceasta pagina, insa vorbim in general despre promotii dispersate la eMAG in intreaga categorie de produse pe care compania Apple le vinde in 20 august.

eMAG vinde de 20 august toate modelele iMac pe care compania Apple le are deasemenea disponibile pentru vanzare in momentul de fata in cadrul magazinului sau online. Acelasi lucru este valabil pentru MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro, eMAG avand gama completa de calculatoare pe care compania Apple o are, reducerile ajungand pana la 2000 de LEi in ziua de 20 august.

eMAG are in oferta din 20 august MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro cu reducere de pana la 2000 de LEI in momentul de fata, 45 de modele existand in oferta magazinului. In aceasta pagina si aceasta pagina gasiti toate modelele de iMac, MacBook Air, MacBook 12 inch si MacBook Pro pe care cei de la eMAG le au in vanzare si va recomand sa analizati cu foarte mare atentie oferta, pentru ca exista multe modele bune pe care le puteti cumpara la aceste pret doar pe 20 august.

eMAG – 20 august, Mac-urile au Pret Redus cu 2000 LEI

eMAG 20 august, Mac Pret Redus 2000 LEI

eMAG listeaza in 20 august inclusiv modelele noi de MacBook Pro care au Touch Bar, acestea fiind lansate in toamna anului trecut pe pietele globale si fiind extrem de apreciate. Reducerile pentru ele sunt destul de bune in momentul de fata, asa ca daca erati in cautarea unui asemenea model, il veti gasi la cei de la eMAG la o reducere destul de buna de 20 august.

eMAG nu mai distribuie pe 20 august si modele resigilate de Mac-uri, insa in lipsa lor va puteti orienta catre produsele normale care au reduceri de pana la 1000 de LEI. Veti gasi in momentul de fata in aceasta pagina modelele de Mac-uri foarte bune, astfel ca va veti putea bcura de toate functiile lor intersante dupa ce le cumparati de 20 august.

eMAG ramane si in 20 august magazinul online cu cea mai mare gama de produse din Romania, iar in cazul ofertei pentru produse Apple lucrurile nu sunt diferite. Cei de la eMAG sunt reselleri oficiali de produse Apple in Romania, asa ca daca veti cumpara de la ei, puteti fi siguri ca veti beneficia de tot suportul unui partener autorizat de catre compania Apple, daca veti cumpara un Mac pe 20 august.