WhatsApp aduce Functia Populara a Instagram

WhatsApp va avea implementata o functie populara a aplicatiei Instagram, compania americana aducandu-le utilizatorilor iPhone si Android ceea ce doresc.

WhatsApp a fost actualizata astazi de catre compania cu acelasi nume, iar in lista oficiala de schimbari au fost mentionate doar rezolvari ale problemelor de functionare si nimic mai mult. In ciuda acestui lucru, in noua versiune a aplicatiei pentru iPhone a fost descoperita o schimbare foarte interesanta pe care compania WhatsApp o pregateste pentru utilizatorii sai, ea fiind preluata dintr-o alta aplicatie a companiei Facebook.

WhatsApp urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a aplica stickere peste pozele pe care le trimitem prietenilor cu care purtam diverse conversatii in mod constant. Pana in prezent WhatsApp a permis adaugarea de texte si caractere emoji peste pozele pe care le trimitem prietenilor, insa se pare ca exista si dorinta de a oferi ceva mai mult pentru utilizatorii care partajeaza continut multimedia in mod constant zilnic.

WhatsApp urmeaza sa aiba aceasta noua functie preluata din aplicatia Instagram, unele dintre stickere pe care aplicatia le are acum disponibile fiind identice cu cele din Instagram. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum arata noua functie pe care WhatsApp urmeaza sa o ofere pentru toti utilizatorii la un moment dat, sau altul, testarea sa sugerand ca exista intentia clara ca ea sa fie lansata.

WhatsApp aduce functia populara a Instagram

whatsapp functia populara instagram

WhatsApp a integrat aceasta noua functionalitate in versiunea publica a aplicatiei pentru iPhone si in cea beta a aplicatiei pentru Android. Desigur ca in WhatsApp pentru iPhone functia este deocamdata ascunsa si trebuie activata doar de cei care testeaza noi functii pentru companie, dar ea este existenta acolo si printr-o simpla actualizare poate fi activata imediat de catre cei de la WhatsApp pentru noi.

WhatsApp testeaza in mod constant noi functii pentru aplicatia sa, iar cea pentru poze vine pentru ca zilnic sunt trimise pest 1 miliard de poze prin intermediul retelei. Compania WhatsApp este constienta de popularitatea pozelor si de importanta acestora pentru conversatii, asa ca implementarea functiei de a atasa stickere pentru ele vine doar ca o evolutie normala pentru o aplicatie cu foarte multi utilizatori.

WhatsApp testeaza in mod normal functii de acest gen timp de cateva saptamani, sau luni, inainte de activarea lor in versiunea oficiala a aplicatiei pentru iPhone si Android. WhatsApp are in mod zilnic partajate mai multe poze decat in alte platforme de mesagerie, asa ca va fi interesant de vazut cum va fi primita aceasta functie de catre utilizatorii sai si ce functii noi vor fi oferite de catre aplicatiile competitoare.