iPhone 8 – cat de Rapid va fi Face ID in iOS 11

iPhone 8 va avea Face ID, sistemul de recunoastere faciala, extrem de rapid in iOS 11, compania Apple urmand a inlocui Touch ID cu el.

iPhone 8 va avea Face ID, un sistem de recunoastere faciala pe care compania Apple il va implementa in noul smartphone, dar si in iOS 11 anul acesta. Acest sistem de recunoastere faciala care va fi implementat in iPhone 8 ar trebui sa inlocuiasca Touch ID in totalitate, sau doar intr-o buna masura, asa ca el va fi extrem de important si va fi disponibil chiar din momentul lansarii telefonului.

iPhone 8 are Face ID zvonit de luni de zile din diverse surse, iar astazi au aparut noi informatii despre acest sistem, ele sugerand faptul ca Face ID va fi extrem de rapid. Mai exact, Face ID ar trebui sa permita deblocarea unui iPhone 8, sau autorizarea a orice, extrem de rapid, mai exact, viteza este masurata de catre compania Apple in 0.00000x secunde, deci mai rapid decat si-ar imagina cineva.

iPhone 8 are Face ID gandit pentru a face autentificarea imediata pentru clienti, chiar si atunci cand este necesara autorizarea unei plati prin Touch ID. Practic, atunci cand utilizatorul apropie iPhone 8 de un punct de plata, acesta va scana fata utilizatorului chiar si dintr-o pozitie in care este plasat intr-un unghi foarte ridicat, astfel ca vorbim despre un sistem avansat gandit sa functioneze in aproape orice situatie.

iPhone 8 – cat de rapid va fi Face ID in iOS 11

iPhone 8 Rapid Face ID iOS 11

iPhone 8 va avea un Face ID care va beneficia de cele mai noi tehnologii in materie de recunoastere faciala, dar si de o camera 3D cu senzori cu infrarosu si laser. Face ID din iPhone 8 va functiona nu doar cand lumina este puternica, ci si in intuneric, deci vorbim despre functionalitate pe care o ofera si Touch ID acum, deblocarea in conditii de utilizare fara lumina fiind la fel de importanta precum in cele cu lumina ambientala.

iPhone 8 cu Face ID care ar face recunoasterea faciala in 0.00000x secunde ar umili orice alt smartphone in care ar fi implementat un sistem de recunoastere faciala similar. Vorbim aici despre toate cele Android unde exista ceva nativ oferit de catre Google, insa niciunul nu are o camera 3D atat de avansata precum cea din iPhone 8, deci nici senzori cu infrarosu, sau senzori cu laser, ele avand doar camere standard.

“The new facial recognition scanner with 3-D sensors can deeply sense a user’s face in the millionths of a second. Also, 3-D sensors are said to be adopted for the front and rear of the device to realize AR applications, which integrate 3-D virtual images with user’s environment in real time.”

iPhone 8 va avea Face ID pentru ca Apple a eliminat butonul Home fizic din noul smartphone dupa ce a extins dimensiunea ecranului pentru a acoperi intregul panou frontal. iPhone 8 va avea inclusiv un decupaj in partea superioara a ecranului, acesta fiind acoperit in laterale pentru a afisa informatii din iOS 11, adica cele despre semnal, baterie si cine stie ce va mai include Apple in acea zona.