Samsung Galaxy Note 8 si atacul impotriva iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat in cursul noptii trecute de catre compania Samsung, iar in evenimentul oficial din New York, compania coreeana nu a uitat de iPhone 7 Plus. Mai exact, cei de la Samsung au afirmat ca functia Samsung Galaxy Note 8 de inregistrarea a pozelor cu blur aplicat pe fundal ar trebui sa fie cu mult mai buna decat cea oferita de catre cei de la Apple in iPhone 7 Plus.

Samsung Galaxy Note 8 are o camera duala formata din doi senzori de imagine care au deschidere f/1.7, rezolutie de 12 megapixeli, dar si stabilizator optic de imagine. Samsung Galaxy Note 8 are practic o camera foarte buna, indiferent despre cum vorbim lucrurile, insa daca este mai buna, sau nu, decat cea a iPhone 7 Plus pentru a face poze cu efect bokeh, vom afla abia dupa ce primii utilizatori vor incepe sa publice primele imagini.

Samsung Galaxy Note 8 si atacul impotriva iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 atac iPhone 7 Plus

Samsung Galaxy Note 8 are totusi o functie foarte interesanta pentru camera, mai exact, permite refocalizarea pozei dupa inregistrarea sa, lucru pe care Apple inca nu-l ofera. Aceasta schimbare oferita pentru Samsung Galaxy Note 8 merita toata atentia lumii si este ceva ce pe iPhone 7 Plus nu exista deocamdata, insa Apple poate oferi foarte usor functii de acest gen, daca doreste intr-adevar asta.

Samsung Galaxy Note 8 are specificatii atat de bune pentru noua sa camera duala, incat imi vine foarte greu sa cred ca nu va intrece din toate punctele de vedere iPhone 7 Plus. Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania Samsung in data de 15 septembrie, adica atunci cand ar trebui sa inceapa si precomenzile pentru iPhone 8, deci va fi interesant de vazut cum vor evolua vanzarile Samsung.

10 COMENTARII

  1. Suntem diferiti, din fericire si cred ca multe lume o sa il comande. E un telefon foatte bun si ma bucur ca a aparut pentru ca ‘impinge’ competitia.

  2. Dacă ați tine toți limba romană și nu engleză setată pentru iPhone , poate atunci am avea ceva șanse sa introducă și limba romana in Siri , atunci ar afla ca exista , dar atâta timp cât majoritatea aveți setată ca limba pentru iPhone , limba engleză ….ce mai vreți ?!

  3. Ce ii ameninta? Marginile imense? Ca si cum ai zice ca Messi ii ameninta pozitia in echipa lui Urzica de la FC Burdujeni…nu exista termen de comparatie intre cele doua..degeaba va chinuiti. Cum nu exista nici intre note8 si i8..ultimul fiind o parodie a telefoanelor de ultima generatie