Samsung Galaxy Note 8 – primele Poze confirma Camera Grozava

Samsung Galaxy Note 8 are o camera grozava, iar primele poze inregistrate folosind-o confrma faptul ca Samsung ne-a pregatit o surpriza placuta.

Samsung Galaxy Note 8 are o noua camera verticala in care compania Samsung a implementat doi senzori de imagine de calitate foarte buna anul acesta. Vorbim despre doi senzori de imagine de 12 megapixeli care au stabilizator optic de imagine si deschidere f/1.7, ambii formand o camera foarte buna pentru Samsung Galaxy Note 8, iar pozele de mai jos demonstreaza din plin ceea ce astepta cam toata lumea.

Samsung Galaxy Note 8 nu va dezamagi pe cineva in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze si clipuri video, iar asta este perfect normal de la un produs al coreenilor. Nici predecesoarele Samsung Galaxy Note 8 nu au avut camerele slabe, iar in cazul acestui noi smartphone vom vedea cu siguranta rezultate care vor fi superioare celor pe care le ofera in momentul de fata iPhone 7 Plus si alte terminale competitoare.

Samsung Galaxy Note 8 – primele poze confirma camera grozava

Samsung Galaxy Note 8 poze demo 7

Samsung Galaxy Note 8, spre deosebire de LG V30, nu va avea o camera duala cu deschidere f/1.6, cea mai buna implementata vreodata intr-un smartphone, dar se apropie mult. Nu stim deocamdata ce fel de camera vrea sa implementeze compania Apple in iPhone 8, insa imi vine destul de greu sa cred ca americanii vor reusis a implementeze ceva care va fi superio Samsung Galaxy Note 8 din vreun punct de vedere.

Samsung Galaxy Note 8 poze demo 6

Samsung Galaxy Note 8 a avut aceste poze publicate pe website-ul companiei Samsung, deci calitatea lor originala a fost usor afectata dupa publicare, asa ca trebuie sa luati si asta in considerare. Desi cei de la Samsung n-au prea mult noroc in a oferi o experienta de utilizare foarte buna pentru produsele proprii, in ceea ce priveste camerele au avut intotdeuna succe, siar Samsung Galaxy Note 8 nu cred ca va dezamagi.

Samsung Galaxy Note 8 poze demo 14

Samsung Galaxy Note 8 poze demo 13

103 COMENTARII

  1. Este aceeași cameră ca pe S7/Edge, S8/S8+ și îți garantez că scoate niște poze incredibile. Dacă iPhone 8 va veni cu o cameră “măcar” la fel de bună ca asta, va fi un salt impresionat. Senzorul de 1.7 face diferența și mai ales în condiții de luminozitate scăzută.

  2. La ce hotel e camera de e asa grozava …?
    ?
    Cu ce sa se laude si samsung ….?!
    Android virusat au toti chinezii la 259€ telefonul … Samsung vine cu carcasa scumpa , asa zisa camera buna si sticla pe display care daca ai spart-o platesti 350€ la schimbare sau il folosesti spart dupa ce ai decartat la samsung cca 800€ pe telefon cu andoid virusat de lux.?
    Samsung sunt precum aia, de inchiriaza apartament cu mobilier nou dar foarte ieftin si scriu in anunt “Lux” . Avea dreptate cineva de pe aici …. Samsung țepuiește doar maimuțele samsoniste ….! ?‍♀️
    Zic si eu …..
    ?

  3. mda, nu stiu, eu ma uitam pe imac, si se vad ciudat, pe un display amoled sunt sigur ca stralucesc. Dar sunt sigur ca voi prefera 4k 60 fps decat orice altceva

  4. Dar cu decupajul stil tetris de la scumpul tau iphone 8 srb edition, nu ar trebui sa iti fie rusine? nu mai spun de acel vulcan de pe spate (camera)… rusine vezi doar tu..eu nu pot sa inteleg cu ce te incalzesc vorbele astea adresate aiurea, de multe ori se vede cat de mult te agiti si cate spume ies din tine, cand scoate ceva bun samsung…

  5. Era anul trecut la mall baneasa o chinezoaica care avea la ureche un note:)) era mai mare decat capul ei:) asa urat arata. Toata lumea o privea si radea:)) se mai si ratoia la interlocutor si misca capul des si rapid in toate partile:))

  6. tre sa fii nebun sa compari un decupaj pe care il vezi mai ales tu, si este o chestie practica si utila cu o tableta in buzunar…
    inca 1 data rusine, unii dintre noi nu mai suntem copii, si vrem doar un telefon cu care sa ne facem treaba si sa nu aratam ridicol cu el la ureche si in buzunare. Cand am nevoie de ceva sa iau cu mine mare si folositor sa foloesc cu doua maini si portabil intr-o geanta, imi iau laptopul

  7. Mai bune ar fi niste poze profi decat 4k la 60 fps. Majoritatea device-urilor nu reproduc 4k..si oricum, deocamdata ocupa prea mult spatiu. 64gb (cat va fi minimul la apple) va fi incomod pt 4k la 60fps-uri.

  8. pai cei cu 4k 60 fps stiu ca nu trebuie sa mearga cu 64, si vor lua pe cel cu 256 sau 512…mare branza, iphone 8 deja are o camera buna si vreau 4k 60 fps decat alte artificii

  9. Daca in trecut Iphone era cel mai complex telefon din lume la toate capitolele… in prezent, in afara de IOS nu mai are nici un atuu in fata celorlalte mari companii…iar pe viitor o sa ne gandim de 2 ori inainte ce sa alegem!
    Tot ce va avea iphone 8 peste 1 luna, cei ce folosesc samsung au din martie.

  10. Exact asta e problema ta, că ție îți pasă de ce zice lumea.
    Nu știu cum vei băga în buzunar iphone 8 cu acel boboi de cameră! Ți se agață de pantaloni…

  11. Srb, asta este parerea ta.. si o respect. Dar, suntem liberi sa alegem ce vrem, indiferent de marime,forma, specificatii, etc

  12. si eu iti respect parerea, dar totul pt imagine, am si eu o imagine personala si vestimentara de pastrat ,iar pt un obiect ce nu ma ajuta cu nimic, prefer sa ma uit la o tableta cu display mai mare
    Eu ma bucur, ca Samsung este o companie ce ofera atatea variante…dar am impresia ca nu au limite, si peste 2 ani vom mai pune 1cm la inaltime pe tot segmentul

  13. eu iti respect parerea, dar totul pt imagine, am si eu o imagine personala si vestimentara de pastrat ,iar pt un obiect ce nu ma ajuta cu nimic, prefer sa ma uit la o tableta cu display mai mare

    Eu ma bucur, ca Samsung este o companie ce ofera atatea variante…dar am impresia ca nu au limite, si peste 2 ani vom mai pune 1cm la inaltime pe tot segmentul

  14. PS: este normal samsung sa nu aiba camerele iesite la 8.5mm grosime a telefonului…practic mergi literalmente cu o caramida, si din punct de vedere al dimensiunilor si al greutatii. Esti genul ce vorbeste mult dar nu face nimic, adica nu iti vei lua nici Note 8

  15. iPhone niciodata nu a fost “cel mai complex” din moment ce iOS nu te lasa sa faci ce vrei
    Samsung vine cu o camera ce practic 80% cei cu iphone 7 plus au de 1 an

  16. Și vrei sa te credem nu? Toată lumea știa ca acest site are o istorie foarte bogata de troli cu nume false duplicate care inventează povesti false (nu o data sa demonstrat asta)

  17. Oricat de carcotas as fi trebuie sa recunosc ca momentan este cea mai buna camera, probabil pana se lanseaza Pixel. iphone nu a avut niciodata cea mai buna camera, insa a fost cea mai practica si mai usor de folosit, posibil sa avem o mare surpriza pe 12 septembrie.

  18. Sa vezi cum arara chinezii, japonezii care fac poze cu ipadurile, te pufneste rasu instant 🙂 Samsung sau cam kkt pe ei cu forma note 8…patrat asa! S8 plus e mult peste la design! O sa ia teapa si apple cu ip8 daca e mai mare fizic decat 7! Din leak-uri pare aproape de 7 plus…bleah in buzunar

  19. Mă, ce imagine mai ai și tu de păstrat, vai de steaua ta… Doar hainele sunt de tine, până deschizi gura să vorbești ?

  20. Da, ce să spun… E cu 1,3 mm mai gros decât iPhone plus. Dacă Apple scoate jackul ca să facă loc în carcasă, Samsung a reușit să facă loc și pentru un stylus. Asta da măiestrie.
    Samsung face un smartphone SF cu design curat, îngrijit, în timp ce Apple scoate un iPhone cu un buboi de cameră pusă asimetric față de mediana carcasei. Fail!

  21. Ai putea, te rog, să nu mă mai jignești ca un gherțoi? Nu de alta, dar e o dovadă de respect din partea ta pentru zaone să păstrezi un limbaj decent.
    Perseverând cu injuriile, nu faci decât să îți bați joc de munca lui, omul dorind să aibă un site profesional care să atragă cititori.

    În altă ordine de idei, un limbaj decent din partea ta face parte din eticheta ta de om care își păstrează imaginea și vestimentația, așa cum spui.
    Mulțumesc!

  22. Pai note 7 nu avea stylus? Si era si mai subtire
    Note8 = s8+ cu o camera si pix in plus
    Pt prosti merge sa zica asta da inovatie

  23. Samsung , are camere care se inchid din senin , se blocheaza , si pixelate. Toata lumea stie ca au probleme cu produsele lor . De ce mintinti ? Nu va e rusine asa putin ? Eu am avut samsung note 6 si stiu ce spun … o panarama samsung . Gunoi cu android , mai bine cumperi chinezesti, ieftine si mai bune ca samsung .

  24. 4k e deja mainstream, ca nu ai tu bani la tara acolo, e problema ta. Deja 4k si 5k sunt din ce in ce mai importante, mai ales 4k HDR

  25. serios, toata lumea din jurul meu are 4k…bine probabil daca merg la tara sau in orase sarace, da, au tv probabil 720p…dar sa tinem cont ca RO este o tara saraca, deci in alte tari cred ca 4k e easy

  26. pai si ce exista Dolby Vision fara 4k?ma rog, in 2017 nimeni nu ar mai trebui sa aiba tv,monitor cu rezolutie de acum 20 ani.

  27. Eu nu țin la imaginea mea… Tu ești ăla care epatează cu casele lui (de bișoni și pechinezi), cu femeile lui (gonflabile) și cu banii și proprietățile lui (de Monopoly, of course).
    Eu nu aduc niciodată în discuție subiectul “bani”. Aici sunt pentru a-mi da cu părerea despre tehnologie.

  28. “Ia zii” ???????
    Eu știu că tu ești obișnuit cu păpușile (gonflabile), alea pe care tu le numești “femei”, dar totuși…

  29. Dar inca au telefoane cu o rezolutie de acum 6 ani si acelea se numesc Iphone 7. (Samsung avea la S3 si la Note 1 acea rezolutie)

  30. Sa nu uitam ca Iphone 7 plus a fost lansat fara functia bokeh. A venit ulterior. Note 8 o are din serva si chiar si ajustabila. Ce umilinta le-a dat ???

  31. Pozele alea se văd ciudat pe ecranul Mac-ului pentru că ecranul Mac-ului este slab.
    E ca și cum cel mai pur și cel mai clar sunet s-ar auzi ciudat într-un difuzor spart, de proastă calitate.

    E la mintea cocoșului! ?

  32. Și unde stochezi tu materialele în 4k la 60 fps? Nu ți se pare stupid să ai clipuri stupide care să ocupe 25 MB/s comprimat? Ar însemna ca un clip de 100 s (cam 3 minute) să ocupe 2,5 GB. Adică 1 oră de materiale filmate la 4k și 60 fps să îți ocupe 50 GB în mod comprimat!
    Ce faci cu materialul ăla, că nu îl poți transmite pe net, decât cu HDDul…
    Gândește și tu prin Scrb, că te face de rușine cocoșul! ?

  33. Normal că 4k nu e pentru producerea de conținut de amatori. 4k este pentru producțiile profesionale, DVD-uri cu filme.

    Scrb aberează… Imaginează-ți-l făcând filmulețe cum se scobește în nas și cum aruncă bobite din firimituri de pâine pe la praznice pe unde mai mănâncă el…
    Merge acasă și nu are unde să stocheze filmulețul, nu il poate distribui, etc

  34. De ce l-as transmite pe net?lumea ar face video ca memorii asa cum sunt si pozele. Ok tu am inteles ca esti old si ramai ai ramas in spate rau,dar nu toti sunt ca tine. Lumea abia asteapta. Lasand tv sau monitorul dar si pe tableta se vede diferenta intre 30 si 60

  35. Substantivul “papagal” de sine stătător nu este jignitor, dar într-un anumit context devine jignitor.

    E la mintea cocoșului ?

  36. Stai să vezi iPhone 9 grosime de 8,9 mm minim. Să vezi cu te apleci după vântul Apple: “da, arată super bine, iPhone e smartphone serios pentru oameni serioși”

  37. Ai dreptate! În 2008 parcă am văzut iPhone la un coleg, și am rămas mască. IPhone era foarte rar, și am fost surprins să văd un “telefon” cu ecranul uriaș, cu iconițe super bine desenate.

    Unde e astăzi iPhone-ul? Cine este cinstit recunoaște că iPhone a scăzut drastic la factorul “WOW!”

  38. Alții nu au așa display pentru că este inutil. 5k nu este standard în industrie, dar Apple ține codița sus și vrea să fie mai cu moț.
    Nu știu la ce aspecte ți se pare că monitorul Apple 5k este “the best in class”. Probabil este cel mai bun din clasa 5k, că deh… Fiindu-i singurul, ar fi fost culmea să iasă pe locul 2 (e la mintea cocoșului ?)

    Monitoarele profesionale sunt ale altora: Eizo, NEC, ASUS, etc. Alea sunt monitoare care redau culorile cât mai corect posibil.

  39. Perfect de acord cu tine dar dacă Zanone ar vrea sa aibă un site profesional in primul rând ar exista cineva care sa modereze comentariile, Tot ce știe Strmb sa facă este sa adreseze injurii, sa fie off topic și sa spună “superb”

  40. Exact! Adevăr ai grăit: “Cioara vrea si ea malai,daca nu poate sa aiba striga prostii”

    Așa se explică perfect de ce faci tu scandal când Samsung oferă ceea ce Apple nu are capacitatea de a o face.

  41. Sunt perfect de acord cu tine! Zaone este ocupat cu scrierea de articole, și nu trebuie să facă ordine ca la grădiniță. Păcat că disqus nu ascunde comentariile care înregistrează un anumit număr de voturi negative. Dacă ar fi așa, noi cititorii l-am modera pe Scrb, pentru că trolul ăsta ar lua 9/10 voturi negative. Un singur vot ar fi pozitiv, și ăla din partea lui, pentru că el este obișnuit să își ofere satisfacție cu propria-i mânuță…

  42. Altii nu au ca nu vor sa dea bani si cauta motive precum al tau inventat,altii ce il l-au vazut/folosit nu au astfel de parere

  43. Mda,deci a ajuns un om varza si un troler sa castige si sa duca o viata mai buna ca a ta. Asta e daca iti pierzi timpul sa pastrezi o imagine pe internet,pierzi banii din lume

  44. Interesant e ca ziceai de iphone 7+ ca e ok rezolutia. Ca e inutila rezolutia pusa pe Note/s8. Si acum deodata nu mai poti fara content 4k. ?

  45. pai eu vreau video 4k la 60 fps ca sa folosesc pt televizor si imac…ce treaba are rezolutia iphone sau note 8 care oricum nu sunt 4k ?!

  46. Exact 4k la 60fps are fi mai mult o curiozitate ceva care încerci o data de două ori si dupa aceea uiți.
    Omul este disperat si ne umple secțiunea de comentarii cu zvârcolelile lui.
    Site-ul asta a devenit o gluma.

  47. 2 iPhoneuri 6 plus mi s-au îndoit in buzunar, fără sa fac absolut nimic neobijnuit cu ele. Asta ca sa intelegi și tu ce materiale “premium” au fost folosite pentru telefonul ala.

  48. Daca era ceva general atunci nici in ziua de azi nu vedeam ip 6 plus drepte
    Nu exista sa se indoaie fara o presiune altfel era alta situatia

  49. Normal ca nu ai văzut când in Romania toată lumea are modelul normal de 16gb, am văzut extrem de puțină lume cu plus in tara asta.

  50. dupa cum ziceam, fara presiune nu se indoaie de la forta gravitationala
    ma rog, fiecare stie adevarul, oricum nu contest ca o problema a fost din moment ce Apple incepand cu 6s a schimbat materialul