Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – Specificatiile Comparate cu ale iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 – Specificatiile Comparate cu ale iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 are specificatiile tehnice finale comparate cu cele ale iPhone 7, Galaxy S8, iPhone 8 si iPhone 7 Plus intr-un tabel comparativ.

Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat aseara de catre compania Samsung, noul smartphone avand specificatiile pe care le-am aflat deja din atat de multe zvonuri. Mai exact Samsung Galaxy Note 8 are aceleasi specificatii ca Samsung Galaxy S8 pentru ca Samsung nu a gasit alternative pentru clienti, mai ales ca Qualcomm pregateste un procesor special pentru Google Pixel 2, nu pentru cei de la Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este comparat mai jos, in ceea ce priveste specificatiile tehnice, cu Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Fata de Samsung Galaxy S8/Plus nu exista diferente decat in ceea ce priveste ecranul, bateria, spatiul de stocare, memoria RAM si camerele, restul componentelor fiind identice intre terminale, desi toate cele mai sus conteaza foarte mult.

Samsung Galaxy Note 8 – Specificatiile Comparate cu ale iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 specificatii iPhone 7

Samsung Galaxy Note 8 comparat acum cu iPhone 8 este ceva de domeniul unei realitati paralele, pentru ca nu stim clar ce fel de camera va fi folosita, ce fel de procesor vom regasi, sau ce fel de baterie. Stim cat de mare va fi ecranul iPhone 8 in raport cu cel al Samsung Galaxy Note 8, dar nu stim multe alte informatii, insa comparatiile cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt importante.

Samsung Galaxy Note 8 are specificatii mai bune decat iPhone 7 Plus, asta este cat se poate de clar, dar experienta de utilizare ar putea fi mai proasta din cauta performantelor mai slabe. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi o camera mai buna decat cea a iPhone 7 Plus, iar asta este fara dubiu, insa in rest, Android si iOS fac diferenta in utilizarea zilnica a celor care vor cumpara telefoanele.

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat acum, dar va fi pus oficial in vanzare pe data de 15 septembrie.

 • shapk

  “Android si Ios fac diferenta in utilizarea zilnica”. Adica faptul ca Ios deschide cu 0,5 secunde mai devreme o aplicatie e plusul maxim. Prefer sa pierd acele 0,5 secunde si sa am functiile si utilitatea lui Android plus Samsung Experience pe deasupra. Nu mai spun ca in experienta personala nu am gasit acele 0,5 secunde cand am comparat. Decat la jocuri Samsung S8+ deschine putin mai tarziu aplicatia (1 secunda, maxim doua) pentru ca are acel Gaming Mod pe care il activeaza. Dupa aceea totul e la fel. Tot odata trebuie sa vedem si ce oerformante va mai avea Iphone cand va avea un ecran cu rezolutie identica cu Samsung. Momentan are muuult sub si nu putem sti. Si nici nu putem compara un telefon care ruleaza la rezolutie de 1080×1920 cu un telefon care ruleaza la 1440×2960. Rezolutia mica nu necesita resurse. Ca si la jocurile pe Pc. Daca vezi ca sacadeaza mai scazi rezolutia.

 • Heath

  Pune s8 in rezoluție 720p, cu gaming Mod dezactivat, să vedem dacă e vreo diferență. Să-i dăm cezarului ce e al cezarului, Samsung are drept rival iphone vechi când e vorba de aplicații grele,
  iar la alte capitole precum încărcarea rapida, ecran, camera, iPhone e la nivelul telefoanelor Samsung de acum câțiva ani…

  Iar Samsung Experience? Asta ține de persoana, fiecare cu ce este învățat, cel ce a folosit de ceva timp ios va prefera iPhone, cine a folosit touchwiz va prefera Samsung, cine a folosit EMUI va zice că el este cel mai bun, și așa mai departe…e ceva subiectiv.

 • shapk

  Clar ca daca scazi rezolutia ecranului la S8 si dezactivezi gaming mod atunci nu mai e nicio diferenta de performanta intre iphone si el. Samsung Experience nu neaparat ca si interfata ma incanta, ci ca si functii pe care le are. Sa nu uitam ca pe Samsung exista functii si optiuni care nici acum nu sunt pe Android stock. Unele au mai fost implementate, dar altele nu.

 • Heath

  Din cate văd nu prea sunt diferente nici în performanțe
  https://youtu.be/pBIPU8aCCgE
  și nici în durata bateriei

  Poate doar diferențe sub 5%… Nu prea are rost să scazi rezoluția, cam tot YouTube demonstrează asta

 • Srb Srb

  Imens pt doar un pix in plus

 • Marius

  Nu este o comparatie concludentă.
  Trebuia sa schimbe rezoluția sa dea un restart si sa folosească telefonul asa o perioada până sa fie nevoit sa incarce din nou si dupa aceea sa faca o comparație.

 • guest.

  Deci Note 8 are specificatiile mai bune decat 7 Plus , dar performantele mai slabe . Tare logica .
  Cum poate sa aiba Note 8 performante mai slabe cand 7Plus nu depaseste in performante nici macar S7 – in afara de deschidere jocuri din fundal ?