eMAG – 25 August Samsung si iPhone cu Reduceri de 1200 LEI

eMAG din 25 august are telefoanele mobile Samsung si iPhone disponibile cu reduceri de pana la 1200 de LEI pentru clientii dornici sa cumpere un smartphone.

eMAG in 25 august are multe reduceri foarte bune la telefoanele iPhone si Samsung multumita campaniei Stock Busters care are o durata limitata de desfasurare. Vorbim despre reduceri care ajung pana la 1200 LEI in categoria de telefoane iPhone si Samsung din aceasta pagina, promotiile fiind foarte bune pentru smartphone-urile pe care le puteti cumpara din 25 august.

eMAG pe 25 august stie faorte bine faptul ca telefoanele Samsung si iPhone sunt cele mai cautate in momentul de fata la toate magazinele online, asa ca de aceea exista reduceri atat de bune. Telefoanele Samsung si iPhone cu preturi cu pana la 1200 LEI mai mici va permit sa va bucurati de un smartphone foarte bun, din toate punctele de vedere, la un pret pe masura de la eMAG de 25 august.

eMAG are in 25 august oferte extrem de bune incepand de astazi, avand in vedere ca iPhone 7 si Samsung Galaxy S7 sunt cele mai cautate smartphone-uri Samsung si iPhone. Mai exact, in cazul telefoanelor Samsung si iPhone disponibile in aceasta pagina gasiti reduceri de pana la 600 de LEI la terminalele iPhone si de pana la 1200 LEI la cele ale companiei Samsung pe 25 august.

eMAG – 25 August Samsung si iPhone cu Reduceri de 1200 LEI

emag 25 august samsung iphone reduceri 1200 lei

eMAG are pe 25 august promotiile pentru smartphone-urile iPhone si Samsung la preturi mult mai mici decat cele standard la care sunt listate dispozitivele in magazin, asa ca ar fi bine sa profitati de ocazie. Costul de achizitie al telefoanelor iPhone si Samsung vandute de catre eMAG scade si mai mult daca ne uitam la cele din categoria de resigilate, asa ca puteti plati si mai putini bani pe ele din 25 august.

eMAG are in 25 august in vanzare in categoria de produse resigilate telefoane iPhone si Samsung verificate temeinic inainte de revanzare, toate fiind listate de magazin in aceasta pagina  si va veti putea bucura de reduceri mai bune decat pentru terminalele noi. La categoria de resigilate de la eMAG puteti gasi iPhone cu pana la 500 LEI reducere, dar si Samsung cu pana la 1100 LEI reducere, pretul final pe 25 august fiind mult mai mic decat cel standard de achizitie.

eMAG vinde din 25 august in momentul de fata unitati noi sau resigilate, iar indiferent daca veti cumpara telefoane iPhone si Samsung, preturile finale de vanzare vor fi cu mult mai bune decat cele noi. Acestea fiind spuse, daca sunteti in cautarea de telefoane iPhone si Samsung, atunci cei de la eMAG va ofera cea mai variaga gama de produse, cu cele mai bune reduceri existente in 25 august.

eMAG are pe 25 august aceste reduceri tot weekend-ul, dar stocurile sunt limitate si trebuie sa profitati de ele cat inca se mai poate.

Articolul precedentiOS 11 beta 7 vs beta 1 – comparatia performantelor
Articolul următorVodafone – 25 August, Telefoane cu Reduceri Mari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.