iPhone 8 – Data de Lansare Anuntata de Operatori

iPhone 8 are data de lansare confirmata de catre un nou operator de telefonie mobila, lucrurile devenind foarte clare pentru luna septembrie.

5

iPhone 8 are data de lansare confirmata de catre cel putin un operator de telefonie mobila din Marea Britanie, acesta anuntandu-si angajatii cu privire la ziua in care vor incepe vanzarile. Mai exact, conform unui cunoscut leaker de informatii despre o varietate de telefoane mobile, iPhone 8 va fi lansat in data de 22 septembrie la operatorul de telefonie mobila O2 din Marea Britanie, unul dintre cei mai mari pe plan local.

iPhone 8 a avut aceeasi data de lansare de 22 septembrie confirmata de catre operatorii de telefonie mobila din Franta acum mai bine de o saptamana, deci lucrurile sunt cat se poate de clare. Aceeasi operatori au anuntat faptul ca iPhone 8 va fi prezentat pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, iar diverse publicatii americane au confirmat aceeasi data inainte ca Apple sa o anunte in mod oficial.

iPhone 8 nu are data de prezentare stabilita in mod cert de catre Apple din cauza faptului ca locatia in care vrea sa demonstreze noul smartphone nu a fost inca 100% construita. In aceasta idee, Apple ar putea amana prezentarea iPhone 8, desi acest lucru pare extrem de putin posibil, dar ar putea alege sa faca prezentarea intr-o cu totul alta locatie decat cea in care dorea sa faca totul pana acum.

iPhone 8 – data de lansare anuntata de noi operatori de telefonie mobila

iPhone 8 data lansare operatori

iPhone 8 prezentat pe 12 septembrie are ca data logica de lansare ziua de 22 septembrie, iar asta pentru ca alte alternative nu prea exista pentru cei de la Apple. Compania Apple vrea ca iPhone 8 sa o ajute in cresterea vanzarilor in T3 2017, iar pentru ca acest lucru sa se intample, este necesar ca noul smartphone sa ajunga in magazine cu cel putin o saptamana inainte de finalul lunii septembrie si vanzarile sa fie luate in calcul.

iPhone 8 este zvonit a veni cu un ecran cu diagonala de 5.8 inch pentru a acoperi intregul panou frontal al carcasei, o camera duala verticala si incarcare wireless fiind deasemenea pregatite. Un nou procesor, o carcasa din sticla, o camera frontala 3D pentru recunoastere faciala, un sistem de incarcare mai rapida si alte schimbari importante sunt pregatite pentru iPhone 8 in aceasta toamna.

iPhone 8 va veni cu foarte multe noutati pentru linia iPhone, insa compania Apple va avea grija sa perceapa si preturi pe masura pentru aceste imbunatatiri pe care le are pregatite. Se zvoneste ca iPhone 8 va costa minim 1000 de dolari in momentul lansarii oficiale, iar cifra pare sa fie una exacta, avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 este la fel de scump, deci criticile la adresa Apple vor fi putine.