iOS 11 beta 9 – Noutatile pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 9 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita la doar doua zile dupa ce iOS 11 beta 8 a fost lansat, semn ca Apple accelereaza procesul de dezvoltare al iOS 11 in vederea lansarii oficiale.

iOS 11 beta 9 nu vine cu schimbari notabile implementate de catre compania Apple, insa contine o varietate de rezolvari pentru probleme de functionare, sau de performante, plus cateva mici schimbari prin interfetele unor aplicatii native.

iOS 11 beta 9 nu pare sa fi fost gandit ca fiind altceva decat o actualizare intermediara pregatita de catre compania Apple pentru noi, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca veti avea parte de schimbari majore dupa instalarea sa, mai ales ca s-ar putea sa nu fie ultima versiune beta pentru iOS 11.

https://www.youtube.com/watch?v=xXxFq_dxc90

Articolul precedentiPhone 8 – Transmisiune LIVE pentru Prezentare ?
Articolul următorAirPods Domina Piata Castilor Wireless
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.