iPhone 8 – Transmisiune LIVE pentru Prezentare ?

iPhone 8 va avea prezentarea transmisa live de catre compania Apple pentru toti fanii interesati sa descopere secretele noului telefon mobil.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie de catre compania Apple, aseara fiind trimise invitatiile pentru evenimentul cel mai asteptat de catre o lume intreaga. Vorbim despre o prezentare in care compania Apple va prezenta iPhone 8 impreuna cu o multitudine de alte produse si sisteme de operare, aceasta urmand a avea loc in amfiteatrul Steve Jobs din noul campus Apple Park, aflat in constructie de peste 3 ani de zile.

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple pe 12 septembrie impreuna cu Apple Watch 3 si Apple TV 5, posibile noi modele de Mac-uri putand fi anuntate “in trecere”. Separat, iPhone 8 va fi prezentat impreuna cu iOS 11, care va aduce foarte multe schimbari pentru experienta de a folosi un iPhone, dar si impreuna cu watchOS 4, macOS High Sierra, sau tvOS 11, sistemele de operare urmand a fi lansate ceva mai tarziu.

iPhone 8 va fi prezentat pe 12 septembrie, insa oare va transmite din nou compania Apple in direct conferinta in care va dezvalui noul smartphone ? Normal ca o va transmite si va face acest lucru exact precum a facut-o si pana acum, pentru ca vrea ca toata lumea sa vada iPhone 8 inainte ca telefonul sa fie lansat, simplul anunt afectand vanzarile de smartphone-uri ale tuturor concurentilor sai chiar de ieri.

iPhone 8 – transmisiune LIVE pentru prezentare ?

iPhone 8 transmisiune live prezentare

iPhone 8 avea conferinta de prezentare transmisa in direct de catre compania Apple folosind tehnologia HLS, HTTP Live Streaming, asa cum a facut si pana in prezent. Aceasta tehnologie HLS va permite vizualizarea conferintei iPhone 8 fara probleme de pe website-ul Apple de pe orice iPhone, iPad, Mac, sau calculator care ruleaza browserul Microsoft Edge pe Windows 10, insa cam atat din partea celor din Cupertino.

iPhone 8 va putea fi vazut si de catre ceilalti oameni care au un calculator cu alt sistem de operare, sau de catre cei care au un smartphone Android, sau Windows Phone. Desigur ca pentru asta va trebui folosit un truc pe care vi-l voi explica in ziua prezentarii iPhone 8, atunci urmand a fi publicat si stream-ul live video pe care il vom folosi pentru a vedea conferinta pe care Apple o va organiza in Apple Park.

“Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).”

iPhone 8 va fi prezentat de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care va incepe la ora 20:00 in data de 12 septembrie, dar cel mai probabil nu chiar din primul minut. Oricum ar fi, pe data de 12 septembrie va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre iPhone 8 si toate celelalte produse pe care Apple le va prezenta atunci pentru lumea intreaga.

6 COMENTARII