Windows 10 si Lansarea Fall Creators Update

Windows 10 Fall Creators Update va fi lansat in toamna de catre compania Microsoft, iar conform unor informatii noi, ziua de 17 octombrie ar fi aleasa.

Windows 10 urmeaza sa aiba parte in perioada urmatoare disponibila actualizarea Fall Creators Update, compania Microsoft pregatind-o inca de acum cateva luni pentru lansare. Foarte multe dintre functiile noi ale Fall Creators Update au fost dezvlauite inainte ca Microsoft sa lanseze oficial actualizarea pentru Windows 10, astfel ca toti cei care o asteapta stiu deja ce urmeaza sa primeasca de la compania americana.

Windows 10 Fall Creators Update urmeaza sa fie lansat de catre compania Microsfot in preajma datei de 17 octombrie, conform unor informatii aparute astazi. Data nu este deocamdata 100% sigura pentru ca nu a fost “batuta in cuie” de catre cei de la Microsoft, insa pare destul de posibila pentru lansarea Fall Creators Update pentru Windows 10, asa ca toti cei care asteapta update-l o pot lua in considerare.

Windows 10 a avut data de lansare a Fall Creators Update dezvaluita pe una dintre paginile de prezentare a unui calculator 2 in 1 care urmeaza sa fie lansat in curand. Mai exact, vorbim despre un calculator numit Miix 520, acesta urmand a rula Windows 10 si cel mai probabil actualizarea Fall Creators Update, insa daca data de 17 octombrie este reala, sau nu, vom afla abia peste o luna si jumatate.

Windows 10 si data de lansare a Fall Creators Update

windows 10 lansarea fall creators update

Windows 10 nu are aceasta data de lansare a Fall Creators Update confirmata de catre compania Microsoft, sau macar de catre angajati ai sai in mod anonim. Asta inseamna ca e putin probabil ca data de lansare a Fall Creators Update sa fi fost stabilita de catre compania Microsoft pentru utilizatorii Windows 10, deci e posibil ca update-ul sa apara mai devreme de acea data, sau poate chiar mai tarziu de atat.

Windows 10 va aduce foarte multe noutati pentru utilizatori prin Fall Creators Update, insa nu toate dintre ele sunt 100% pregatite pentru a fi lansate oficial. Cei de la Microsoft mai au nevoie de ceva timp pentru a rezolva probleme de functionare ale noilor functii pentru Windows 10, iar asta inseamna ca Fall Creators Update are sanse de a aparea ceva mai tarziu decat ar dori unii dintre utilizatori.

Windows 10 va avea prin Fall Creators Update cea mai importanta actualizare lansata de catre compania Microsoft pana in prezent pentur utilizatorii sai din lumea intreaga. Actualizarea Fall Creators Update a fost promovata intens de catre Microsoft in ultimele luni, iar toti cei care ruleaza Windows 10 in momentul de fata se vor putea bucura de ea in mod gratuit, asa ca nimeni nu va trebui sa plateasca vreun ban pentru a o instala.

UPDATE: Microsoft a confirmat lansarea din 17 octombrie.

5 COMENTARII

  1. Vorbeam de mizeria de windows 10, un os efectiv mediocru ca si calitate. Numai bug-uri, testat de insideri ca nah, dementul ala de Nutella a concediat testerii dedicati. Daca nu fortau instalarile nu avea nici 10% din cota de utilizare a windows 7. Folosesc la birou windows 10 pt ca 7 nu merge pe Intel 7th gen si is satul de el…majoritatea userilor ne-au sarit in cap ca nu mai pot folosi win7, si nu ii condamn. Lumea nu e asa proasta precum crede Microshit