Deutsche Bank Renunta la Blackberry pentru iPhone

Deutsche Bank Renunta la Blackberry pentru iPhone intr-o miscare complet surprinzatoare, dar care trebuia sa se intample cu multi ani in urma.

Deutsche Bank renunta la Blackberry pentru iPhone intr-o miscare foarte surprinzatoare care aduce telefonul Apple in numere mari intr-una dintre cele mai mari institutii financiare de pe planeta. Deutsche Bank le permitea si pana acum clientilor sa foloseasca un iPhone personal in locul unui Blackberry furnizat de catre banca, insa acum schimba complet politica de achizitii interne pentru telefoane.

Deutsche Bank este a 15-a cea mai mare banca de pa plenta, iar decizia sa de a renunta la telefoanele Blackberry in favoarea iPhone este o noua lovitura puternica pentru canadieni. Decizia Deutsche Bank de a mentine Blackberry in utilizare a lasat multi angajati fara functii importante pentru propriile telefoane mobile, securitatea oferita de catre iPhone fiind cel mai probabil la fel de buna precum a canadienilor.

Deutsche Bank renunta la Blackberry pentru iPhone

Deutsche Bank Renunta Blackberry iPhone

Deutsche Bank stia inca din 2009 ca trecerea de la Blackbery la iPhone ar reprezenta o schimbare pe care multi angajati ar dori-o, insa a asteptat ca securitatea produsului Apple sa fie imbunatatita. Deutsche Bank a decis sa renunte la iPhone intr-un moment in care Blackberry KEYone a fost lansat pe piata, telefonul combinand sistemul de operare Android cu o tastatura fizica, pentru o experienta superioara celei oferite oricarui alt model anterior.

Deutsche Bank va da un semnal puternic pentru alte mari companii sa decisa sa faca trecerea de la Blackberry, sau Windows Phone, la iPhone in urmatorii ani. Politia din New York si-a anuntat deja intentia de a renunta complet la Windows Phone pentru Deutsche Bank incepand chiar de anul acesta, asa ca va fi interesant de vazut cate companii majore vor face exact acelasi lucru in perioada urmatoare.

“Deutsche Bank is bowing to the inevitable and replacing the BlackBerry devices that were issued to its staff with Apple iPhones. A Deutsche Bank spokesman confirmed that the lender is phasing out the devices, without commenting further.”

4 COMENTARII

  1. Zicea cineva pe aici ca note 8 este pentru business :))), iar iphone pentru oamenii din dragonu rosu. Mai toate multinationalele si bancile trec pe iphone venind de pe blackberry, nicodata neavand samsung